FOTO/VIDEO  Simona Mijoković: Orgije, kokain, prostitucija

simeona mijoković
Sve je počelo sa osam godina kada su joj se roditelji razveli, pa ju je majka ostavila sa ocem, a poslije dvije godine uzela je i odvela sa svojim novim mužem.

"Nažalost, očuh me je zlostavljao i u obitelji se stvorila mračna strana gde je majka u meni vidjela konkurenciju, ženu u meni", ispričala je Simona, prenosi Kurir.

Ubrzo je potražila spas u drogi. Već je s 13 godina bila na kokainu.

"Probala sam sve što je moglo da se proba. Bila sam jako znatiželjna kao dijete", rekla je Simona koja se tada počela baviti modom.

"Mama me u svijet mode uvela u 13 godina, a već sa 14 sam nažalost oboljela od bulimije. Svakodnevno sam povraćala, a mjesečno sam davala 20.000 kuna na hranu", priznala je Simona i dodala da se prostituisala za hranu, jer drugačije ne bi sakupila novac.

Simona danas živi u Austriji sa suprugom i kćerkom, a bulimija je ostala daleko iza nje, nije joj se vraćala. Izliječila se uz pomoć posvećene vode i hrane.

"U kilogram tjestenine stavila sam blagoslovenu so, vodu i ulje. Proždrljivo sam gutala tu hranu, nisam jela, nego gutala, a onda sam povraćala sve što bih pojela. Otišla sam u WC i nisam mogla povratiti. Stiskala sam trbuh, gurala prste u usta i ništa. Počela sam proklinjati i urlati, ali povraćati nisam mogla", sjećala se Simona.

Iz pakla prostitucije je pobjegla nakon što je upoznala Antu Gotovca, svog sada već bivšeg supruga. No, život s njim nije bio mnogo bolji.

"Mi smo se hvalili da živimo Sodomu i Gomoru. Kod nas su bili partiji, doslovno orgijanje, drogiranje, svaki nemoral. Sve ono što je najveći nemoral to se događalo u našoj kući", priznala je Simona.

Međutim, kada je u 20. godini postala majka, bila je svjesna da se neke stvari moraju promijeniti. Nakon 13 godina takvog života, Simona je pronašla Isusa koji ju je, kako kaže, vratio na pravi put. No, taj put nije bio lagan. U sjećanje joj se posebno urezao prvi susret s krstom TAU.

"Imala sam noćne more. Jedan glas mi je govorio: "Skini to! Skini to, bit će ti bolje kad "to" skineš! Slušala sam glas đavola i kad mi neko kaže da đavo ne postoji, ma i te kako postoji", ispričala je Simona.

Otkrila je također kako je često posjećivala gatare, vračare i bioenergičare, kojima je dopuštala da na njoj obavljaju razne obrede. Simona je skupila hrabrosti da prizna kakav pakao je proživljavala, a zahvaljujući vjeri, sadašnjem suprugu Stanislavu Mijokoviću i kćerki Gabrijeli stala je na stabilan i sretan put.

Pogledajte njen govor: