Sexy horoskop za ljeto: Koga očekuju erupcije strasti?

horoskop, starenje, mršavljenje, horoskop, seks, horoskop, horoskop, znakovi, mržnja, horoskop, znak, veza, horoskop, seks, seks, horoskop, poze, bosanski horoskop, horoskop, znakovi, seks, datum, rođenje, znak, horoskop, pokloni, Božić, horoskopski znakovi, horoskop, Jarac, horoskopski znakovi, najpametniji, horoskop, horoskopski znakovi, horoskop, horoskopski znakovi, mane, horoskopski znakovi, bračni partner, ljubavni horoskop, 2019. godina
Djelovat ćete više nagonski, a realnost ćete ostaviti za neko drugo vrijeme. Ni hladan tuš vas neće ohladiti...

OVAN

Mnogi će od vas tražiti strast izvan veze u kojoj se nalazite. Upravo ćete se zbog toga naći na kušnji, pa bi bilo dobro da razmislite kolika je to vaša ljubav u koju se vi kunete. Ukoliko bude riječ o strastvenom Lavu, odmah budite spremni na vrhunsku strastvenost ali i posesivnost. Ta će vas osoba uvijek trebati uza sebe, dok će vama to samo na početku odgovarati. Uslijedit će vam neke promjene, samo vi trebate biti ustrajni u svemu što započnete. Vaš će ego često biti ogoljen, ali u pozitivnom smislu. Uzbuđeni ćete biti tijekom cijelog dana. Ženama je moguća i trudnoća, pa ukoliko niste za nju, koristite zaštitu.

BIK

Konačno ćete odahnuti, jer izlazite iz krize apstinencije. Kako ćete vi odahnuti, tako će odahnuti i vaša okolina, kojoj ste postali nepodnošljivi. Suprotni će vam spol biti sve zanimljiviji i to će trajati danima. Nakon tih dana, strastveno će vas prigrliti jedna osoba u znaku Škorpiona. Svaki njegov ili njeni ubod, u vas će prodirati sve dublje. Izdvajat ćete sve više vremena za zagrljaje i strastvene trenutke, točnije, sate. Upravo su vam nedostajali ovakvi trenutci, pa sad i uživajte u njima, što više možete. Bit ćete posebno senzualni. Palit ćete i žariti, posebno na zgužvanim plahtama. Najžešći će biti oni koji se nalaze u tajnim vezama, pa tako i sobama.

BLIZANCI

Vaša najveća sreća je u tome što se znate radovati malim stvarima. Ovo se odnosi na većinu Blizanaca, dok će samo mali dio vas težiti nedostižnome. Pazite da se ne izgubite u erotskim snovima. Radije sve što maštate pretočite u stvarnost s kvalitetnom osobom. Udovoljite sebi koliko god možete, jer biti hedonist nije nikakav zločin. Najviše ćete voljeti slučajni i spontani seks. Svakodnevnica će biti posebno zadovoljavajuća. Imat ćete sve osnovno i potrebno za život. Posao, odmor, uživanje, seks, ponovno uživanje zatim spavanje. Mnogi će vam zavidjeti, a vi uživajte jer ste se za ovo izborili. Sad kad je nastupilo vaše vrijeme, iskoristit ćete ga maksimalno.

RAK

Većina će vas se tražiti izvor snage, kojeg ćete pronaći u jednoj jako zanimljivoj osobi. Pred vama je period u kojem ćete biti posebno strastveni. Tu strastvenost u vama će probuditi ljeto i minimalna odjeća. Mudro ćete razotkriti nešto o sebi što niste ni znali da posjedujete. Podarit ćete sebi seksi inovacije i konačno se od ničega nećete suzdržavati. U vama će se izmjenjivati strastveni i emotivni osjećaji. Odavno se niste osjećali ovako kao što ćete se sad konačno osjećati. U ovome će uživati čak i oni koji su već zauzeti. Da, bit ćete u prekršaju i u njemu maksimalno uživati. Postat ćete hedonisti.

LAV

Ni zvijezde ne znaju što vam se to više događa. Većina vas je u apstinenciji, zbog koje ćete postat nepodnošljivi. Nitko za to nije kriv osim vas samih, pa ukoliko želite promjene, poradite na njima. Najgore će biti onima kojima su partneri Škorpije ili Djevice. Naime, većina vas već mjesecima "snima" jednu zanimljivu osobu. Oni kojima se posreći, otkrit će svu strast kakvu dosad nikad niste osjetili. Sretnicima će partnerovo tijelo nalikovati na sladoled s najljepšim okusom. Uživat ćete maksimalno, a oni manje snalažljivi, neka tuguju zbog svojih nesposobnosti. Nemojte u jednoj osobi buditi strast, ukoliko vidite da je on/ona ohladio.

DJEVICA

Vas ovo razdoblje neće zanimati apsolutno ništa. Naime, ne plačite nad svojom sudbinom, jer za to nemate kvalitetne razloge. Većinu vas kao da seksualni život niti malo ne zanima. Najgore je to što uza sebe nemate ni partnera da vas vodi putevima kojima dosad niste hodili. Tu i tamo ćete se mislima otisnuti na mjesta i položaje na kojima u stvarnom životu nikad ne bi bili. Nažalost, pojedinci od vas bi mogli doznati kako im partner nije vijeran. Iznenadit će vas njegova ili njena seksualnost, koju ne osjeća prema vama. Bjesu nemojte praviti mjesta, inače ćete potonuti još dublje, a dovoljno ste potonuli. Uzbuđivat će vas nedostižna osoba.

VAGA

Vage će napraviti progresivu u svome životu. Iz korjena ćete mijenjat stvari i događaje brzinom svjetlosti, jer vam dosadašnji život uopće nije zanimljiv. Razdoblje pred vama bit će blagoslovljeno različitim hedonističkim stvarima. Na vašem će se licu čitati zadovoljstvo kroz koje ćete prolaziti. Ljubavna i seksualna rapsodija započinje, a završit će onda kad vi to budete željeli. Mokar krevet od znoja bit će čest, toliko da se neće imati kad ni osušiti. Zanimljiva će vam biti i priroda sad kad je vrijeme pogodno. Sve će vam ići od ruke, pa vam zvijezde savjetuju zaštitu od trudnoće ukoliko je ne želite. Oni koji su u vezama, varat će...

ŠKORPION

Vaše će se raspoloženje mijenjati iz dana u dan, a kod pojedinaca čak iz sata u sat. Jedino što se nikad neće promjeniti i bit će uvijek zanimljivo je strastvenost koju imate s voljenom osobom. On ili ona vas opušta od svih stresova kroz strastvene zagrljaje. Ukoliko je riječ o tajnoj osobi, onda ćete se zadovoljiti i sa malim čarobnim trenutcima. Tu osobi želite sve više uza sebe, ali davat će vam se onoliko koliko možete. Naime, oko vas postoji nekoliko osoba koje vas strastveno žele, ali nećete se pokolebati i iznevjeriti ono što cijenite i poštujete. Voljena će vam osoba pružiti sve što trebate, a vratiti ćete trostruko.

STRIJELAC

Žalostit će vas spoznaja što ste zaboravili kako izgleda strastven seks, s nesebičnim davanjem. Pojedini će prestavnici to pokušati naći u tuđim, točnije, zabranjenim zagrljajima. Prije nego što krenete u to, znajte kako nije najpamenije srljati u događaje gdje vam zasigurno nema mjesta, jer ste u tome "trampavi". Bit ćete napaljeni na većinu suprotnog spola, a orgazam doživljavati dok reknete "keks". Samo će rijetki pronaći osobu sličnu sebi i u tome potpuno uživati. Nikako ne iskazujte svoju ljubomoru ukoliko volite zauzetu osobu, jer biste s njom mogli pretjerati. Neki će vam se događaji iz nedavne prošlosti konačno razjasniti.

JARAC

Vi ćete ovaj put zalediti svoju strastvenost, iako ste u mjesecima kad se sve oko vas topi. Ništa neće biti onako kako ste željeli da vam bude i zbog svega ćete se izjedati. Sami ćete se osjećati nepoželjnima, jer vam je to nametnula jedna osoba. Potrudite se i s vremena na vrijeme malo uljepšajte i zamirišite. Potrebno je ostaviti ugodan trag oku i nosu, posebno ako želite zavesti jednu privlačnu osobu. Hladna postelja je možda trenutno najpametnija opcija u situaciji u kojoj se nalazite. Svi oni koji porade na svome dostojanstvu, ono će im trostruko vratiti. Vrijeme je da od svega lagano odmorite i pripremite za razdoblje koje će vam biti naklonjeno.

VODENJAK

Prognoza vam je vrlo povoljna. Pred vama je nekoliko zanimljivih, sunčanih, tj. uzavrelih dana. Ljubit će vas se sa srcem, ali i po cijelom tijelu. Svoga ćete partnera/partnericu često odvesti u sedmo nebo. Obostrano ćete uživati u plimama strasti koja je između vas. Naime, spomenuta osoba prema vama gaji emocije koje nikad neće pokazati. Sama pomisao na strast u vama će buditi želje, a one neće tako lako jenjavati. Često ćete se otići napiti s izvora strasti gdje je najpitkije. Budite spremni na toplotni udar, nakon erupcije. Odavno niste bili ovako zadovoljni kao što ste sad i što ćete biti, jer uza sebe imate srodnu dušu.

RIBE

Što je manje krpica na vama, vi ste sve uzbuđenjiji. Što u vama budi razgolićena okolina, ne treba posebno spominjati. Misli su vam većinom strastvene. Upravo na takav način napaljujete i svoju okolinu. U vama će iz dana u dan sve više rasti seksualna mašta. Spajat ćete nespojivo. U seksu se nećete sramiti ničega, a najdraži će vam biti onaj u prirodi, točnije, na otvorenom. Voajerstvo pali i vašeg partnera. Među vama ima i onih koji ljubuju sa nadređenima. Savjet je da na radnom mjestu budete oprezniji. Veliki dio vas i u snovima će biti vlažno. Dakle, ovo intezivno razdoblje, kao da je po vama krojeno. Uživat ćete u vremenu pred sobom.

Izvor: dalmacijanews