Senida i Melisa: Ronaldu smo mahale grudima

Najbolji igrač reprezentacije Portugala Ronaldo u Zenici nije pokazao sve što zna. Možda su za to krive Melisa Avdić i Senida Ibrić rođene Zeničanke koje su na utakmicu u Zenicu došle čak iz Beča gdje trenutno žive.

One su za expressmag.ba otkrile da su noć prije utakmice uspjele da privuku njegovu pažnju, te su mu dale razlog zbog čega je bio dekocentriran tijekom cijelog trajanja utakmice.

Iz medija smo saznale da je Ronaldo smješten u hotelu "Zenica" u sobi 507. Preko našeg zajedničkog prijatelja koji radi u hotelu odnosno na recepciji poslali smo mu ceduljicu na kojoj je pisalo vrijeme kada da se pojavi na prozoru svoje sobe. Nismo očekivali da će to ozbiljno shvatiti s obzirom na njegovu arogantnost i disciplinu koja vlada u taboru Portugalaca, ali smo se nadale. Prvo smo se mi šokirale kada smo primjetile da je oko ponoći provirio kroz prozor, a onda se on šokirao kada smo nas dvije zajedno sa još naše tri prijateljice digle majice i mahnule mu grudima. Pokazale smo mu pet pari bosanskih grudi, a on se uplašio kao malo dijete. Odmah je navukao zavjese na prozoru svoje sobe. Sigurno je o nama razmišljao cijelu noć i dan poslije - pričaju nam one.