Princezu Dianu ubio Hrvat, trag vodi u BiH?

princeza Diana, princeza Diana, ubojstvo, princeza Diana, ubojstvo, prometna nesreća, princeza Diana, istraga, prometna nesreća

Nasuprot službenim zaključcima istrage prošle godine, prema kojima je za nesreću kriv Dianin pijani vozač Henry Pall, "Gloub" iznosi potpuno novu teoriju u kojoj se pominje i Hrvatska.
Navodi se da je sama kraljica Elizabetha II svom unuku i Dianinom sinu princu Williamu nedavno predala dosije sa rezultatima privatne istrage o Dianinoj smrti koju je naručila.
Za razliku od policije, koja je odbacila tezu da je Diana ubijena po nalogu međunarodnih trgovaca oružjem, kraljičinom istragom se došlo do drugačijih saznanja.

"Gloub" tako tvrdi da je William angažirao osmočlani tim koji bi uskoro trebalo da ode u planinsko i šumovito područje negdje u Bosni i Hercegovini, gdje se, navodno, krije izvjesni Boris, Hrvat na čelu navodnog tročlanog tima ubojica koji su likvidirali Dianu.
Wiliamovi ljudi će pokušati da uhvate Borisa da bi od njega doznali detalje o navodnom atentatu i zavjeri koja mu je prethodila. Oni misle da bi im misteriozni Hrvat mogao reći gdje su druga dvojica ubica.

"Jutarnji list" navodi da je "Gloub" protivrječan u svom pisanju, budući da se na naslovnoj strani navodi da se Boris ne krije u BiH, već u brdovitom području Hrvatske pored Jadranskog mora.
Princ William se, prema nekim glasinama, povukao iz vojske kako bi se posvetio traženju istine o smrti svoje majke. Ipak, on nikada nije potvrdio te glasine - službena verzija glasi da želi da se bavi dobrotvornim radom, a nedavno se vjenčao i postao otac.

Agencije