Pretprodajne cijene ulaznica za koncert Josipe Lisac do nedjelje

Josipa Lisac

Osim novog singla uskoro možemo očekivati još novih pjesama, pa i cijeli album.
Snimanje novog materijala isprepliće se s brojnim koncertima, teatarskim angažmanom i gostovanjima, stoga ovog ljeta za Josipu nema odmora.

Pod generalnim sponzorstvom BH Telecoma Josipa stiže i u Hercegovinu 16. kolovoza u amfiteatarski prostor Herceg etno sela kod Međugorja.

Za koncert ove glazbene dive očekivano vlada veliki interes, u prilog čemu govori i činjenica da je prvi kontingent ulaznica po pretprodajnim cijenama gotovo rasprodan.

VIP ulaznice namijenjene za pretprodaju su rasprodane odmah, a još uvijek je moguće kupiti ulaznice za tribine po cijeni 15 KM.Ovlaštena prodajna mjesta su: u Mostaru na info pultu Mepas Mall-a, Forestu u orci, u Međugorju na blagajni Herceg etno sela, te online preko kupikartu.ba

„Pozivamo fanove Josipe Lisac da iskoriste niže cijene ulaznica sve do nedjelje, dok će od ponedjeljka u redovnoj prodaji biti skuplje", poručuju organizatori koncerta iz agencije PRimera.

Svi kupci ulaznica na poklon će dobiti i mali dar-ručne radove Udruge za Down Sindrom Mostar, koje su organizatori otkupili i na taj način dali mali doprinos radu ove udruge.