Položaj spavanja otkriva tajnu o vašoj osobnosti!

spavanje san, položaj, osobnost

Vjerovali ili ne položaj spavanja otkriva puno tome o vama kao osobi - tko ste, kada ste budni! Kako spavate noću: na leđima, trbuhu ili sa strane ... provjerite u nastavku što taj položaj otkriva.

1) Poza u kojoj osoba spava na boku s ravno ispruženim rukama i nogama je drugi najpopularniji položaj spavanja. Iako ovaj položaj za spavanje izgleda krut, osobe koje preferiraju ovaj položaj sve su samo ne krute. Ove su osobe društvene, ugodno društvo i vrlo povjerljive.

2) Položaj u kojem osobe spavaju poput zapisnika, s rukama ispruženim ispred sebe su vrlo privlačne i otvorene, ali su često i sumnjičave te vrlo cinične. Kada je riječ o donošenju odluka, onda su spore i tvrdoglave.

3) Osoba koja spava u položaju vojnika je ona koja preferira spava na leđima s rukama ravno sa strane. To su tihe osobe, koje nastoje biti jake i ne praviti veliku frku. Ozbiljno shvaćaju sebe i ljude oko sebe, ali i puno očekuju. Pažnja - također dobro hrču!

4) Osobe koje spavaju na trbuhu s glavom okrenutom sa strane i rukama omotanim oko jastuka su otvorene, društvene i razigrane. Uz to često su zabrinute i vole kontrolu, a iznenađujuće su osjetljive na kritiku.

5) Položaj 'zvijezda' u spavanju je najmanje popularan, tada osobe spavaju na leđima s ispruženim nogama i rukama polusavijenim uz glavu. Osobe koji spavaju u ovom položaju su vrlo odani prijatelji i prijateljstvo im je jako bitno u životu. Vole slušati tuđe probleme i pomoći kada možete, a to ima smisla budući da položaj ruku pri spavanju podsjeća na zagrljaj.

6) Fetalni položaj spavanja u kojem osobe spavaju na boku s nogama sklupčana, jedan je od najpopularnijih. Ukoliko volite u ovom položaju utonuti u snove onda ste osoba koja se izvana čini jakom poput oraha, ali se vrlo sramežljivi i osjetljivi iznutra. Također, preuveličavate probleme i brinete se nepotrebno.

Izvor: cafe.hr