Položaj madeža - što govori o vama?

mladež, položaj, kineska medicina
Čelo

Ako je madež izrastao posred čela, upućuje na neprilagođenu komunikaciju s autoritetima, bilo da su to vaši roditelji ili nadređeni. Madež na jednoj strani glave znači da ste osoba koja stvari ima u fokusu, koja je odlučna i puna energije.

Obrve

Madež ispod obrve signalizira odlično zdravlje. Ako je skriven među obrvama, smatra se da je riječ o nečemu važnom i posebnom, kao skrivenom blagu. Madež iznad obrve (kakav npr. ima Angelina Jolie) znači da se cijelog života nećete morati brinuti za financije već će se novac slijevati prema vama.

Kapci

Madež na očnom kapku znak je nesređenih obiteljskih odnosa i tendencije za gubitkom love. Madeži ispod oka znak su pretjerane osjećajnosti.

Obrazi

Madež na obrazu predznak je usamljenosti. Ako ga pronađete tamo, znači da ćete imati problema s osnivanjem obitelji. Ako se madež nalazi blizu pregiba na licu koji nastaju kad se nasmiješite, kao što ih npr. imaju Marilyn Monroe i Michael Schumacher, mogu nagovijestiti potencijalne nesreće u životu.

Uši

Uši predstavljaju karakter osobe, pa tako madež na ušnoj resici znači da je osoba dobrog karaktera, osobnosti i da će imati odličan ugled. Madež unutar uha znak je dugog života, a onaj na vrhu uha simbol je inteligencije. Ako imate madeže na oba uha, bit ćete utjecajna osoba koja će uživati u ugodnom životu.

Nos

Madež na rubu nosa predstavlja nestabilnost i ukazuje na to da dolaze problemi. Madež posred nosa ometa protok chi energije koja teče kako dišemo pa isto upućuje na probleme, ali i težak rad. Madeži koji su izrasli uz nos, pokraj nosnica ili su skriveni, indiciraju da je riječ o osobi koja je dobra s novcem, posebno oko štićenja bankovnog računa.

Brada

Osoba koja ima madež na bradi tvrdoglava je i odlučna, što može rezultirati i uspjehom i neuspjehom, ovisno o tome koliko ste izravni. Madež na bradi može značiti i potrebu za putovanjima ili promjenama.

Usne

Osoba koja ima madež u kutu gornje usne uživa u dobroj hrani, velikodušna je i cijeni lijepe stvari. Madež na donjoj usni znači da će vam djeca biti uspješna.

Vrat

Vrat u kineskoj tradiciji znači vezu između glave i tijela, duha i tjelesnog pa madež na vratu prekida tijek te energije i može značiti razočaranje. Madež posred vrata ukazuje na osobu divlje osobnosti koja bi mogla svojoj obitelji prouzročiti mnogo patnje.

Ruke

Madež ispod lakta ukazuje na suosjećajnost, a onaj između ramena i lakta da se na tu osobu novac "lijepi".

Prsa

Prsa simboliziraju moć pa madež na tom dijelu tijela znači da ćete se uspeti visoko na društvenoj ljestvici ili da ćete ostvariti uspješnu karijeru i biti priznati zbog svoga rada.

Trbuh

Što je madež blize središtu trbuha, to vas više uspjeha čeka u životu.

Šake

Madež na području šake ukazuje na osobu s mnogo talenata koja može zaraditi novac kao do šale.

Leđa

Madeži na leđima znak su tereta koji ćete nositi. Radit ćete teško i naporno, što znači da ćete doći do uspjeha, samo što će put duže trajati.

Noge

Madež na bedrima znak je osobe koja je izražene seksualnosti, hrabra i ekstrovertirana. Onaj na potkoljenici može ukazivati na probleme vezane uz tjelovježbu. Osobe koje imaju madeže po koljenima imat će i novca.

Grudi

Madež na grudima znači da ćete biti dobra majka i da ćete pronaći moćno mjesto za sebe u društvu zbog toga. U kineskoj astrologiji uspjeh djece povećava snagu i reputaciju njihove majke. Madež na bradavici znak je da će vaša djeca biti odlična u svom poslu i općenito će ih pratiti sreća u životu, zdravlju, ljubavi...

Stopalo

Madež na stopalu znači da imate sve predispozicije za dobrog vođu.

Stražnjica

Obilje hrane i zdravlja, dobra reputacija velikodušnost i želja za pomaganjem drugima obilježja su osobe koja madež ima na guzi.

Izvor: dnevno.hr