FOTO/VIDEO  Pogledajte povratnički singl Ivane Jajalo

Ivana Jajalo

Radi se o povratničkom singlu nakon duge stanke, koju je napravila zbog majčinskih obveza i četvero djece koje ima u braku  sa nogometašom Palerma i bh reprezentativcem Matom Jajalom.

Poznata i višenagrađivana za svoj autorski rad, kako u BIH, tako i inozemstvu, Ivana se ponovno pojavljuje kao autor  glazbe i teksta na ovoj, ali i ostalim pjesmama, koje će se naći na novom albumu pod nazivom "Falsetto".

Ono što je novost je da se Ivana prvi put okušala i u glazbenom aranžmanu.
Pjesma je finalno snimljena u studiju Amadeus production u Sarajevu kod Marina Meštrovića i odmah dobila i talijansku verziju za tamošnje tržište- "Non uccidere l'amore".

Nova pjesma kao službeni singl kreće u pohod i  na tv postaje. Spot je pod redateljskom palicom Studio Bonka-a, a po Ivaninom scenariju, snimljen u Vili Leonarda u Promajni, te na vanjskim lokacijama u  Mostaru.

U spotu se pojavljuju Ivanini prijatelji Damir Knezović, Marijana Čičak, Adnan I Ajana Tukić, Nina Memić, Emilija Dolić, Milica Zubac-Musa i Ivanin petogodišnji sin, Gabriel.

"Moj povratak nije povratak na scenu, ne žudim za publicitetom, nisam se zato vratila u ovaj svijet... Biti zvijezda jednoj osobi je već velika stvar. Ja sam svoje zvjezdano nebo dosegnula ostvarivši se kao žena i majka. Jedino što želim je da podijelim svoju muziku sa vama, toliko priča je ostalo neispričano. Virtualni svijet koji je potkovan društvenim mrežama, pripada onima koji žele biti "pod reflektorima", dok ja pak ne znam niti selfie „opaliti". Ako mogu birati, ja bih radije reflektore okrenula prema nekome drugome, a u pozadini da svira moja muzika, jer je moja muzika najjače propagandno sredstvo, društvena mreža satkana od emocija i jedinstvenih životnih priča. Dok se drugi truju s onim što je bilo, time truju ono što bi moglo doći sutra, ja pak pozdravljam svaki dan uz pozdrav životu -Moj PTSP je Ljubav", kazala je Ivana.

Osim Divljih ruža, dua koji je osvojio brojne nagrade u BIH, Ivanin autorski rad je u javnosti prepoznat, a od struke nagrađen i u L.A.-u, Londonu i New Yorku (mjuzikl The City Of Burning Bridges).