PC preuzeo ulogu čovjekovog ljubavnog partnera

cyber sex
Anketirano je 100.000 odraslih Hrvata kako bi saznali koje je promjene u njihov život unijela ova tehnologija. Ustanovili su da se muškarci u odnosu na žene dvostruko više zadovoljavaju sa računalom.

Čak 90 posto vlasnika laptopa su priznali da im je računalo sexualni partner, a 10 posto njih se nije složilo s ovim (to su oni koji nemaju pristup internetu). Oko 71 posto vlasnika koji su stari između 18 i 24 godine su rekli da su privrženiji sexu s računalom nego upoznavanju s nekim, vodanju po kavama, bacanju para kako bi se došlo do cilja. Ovako je dosta jeftinije i brže samo se konektujem na net i gotova stvar izjavio je jedan građanin koji nije imao curu od 2002. godine kada je prvi put zasurfao porno stranicama.

Urednik jednog HR magazina, Ivan I., koji je proveo anketu u saradnji sa Kraljevskim udruženjem prevenciju okrutnosti nad računalom, rekao je da u današnje vrijeme u eri prijenosnih računala možete nositi računalo svugdje sa sobom, u krevet pa čak i u wc, ne boli ga glava nikada, nikada nije mrzovoljan, uvjek je spreman da trpi sve vaše bolesne ideje. To je savršen ljubavnik.

Izvor: bubni.com