FOTO  Možete li vjerovati da ova seksi baka ima 61 godinu. Njezina tajna košta svega 5 KM

Yazemeenah Rossi

... zahvaljujući svojoj bijeloj kosi i gotovo savršenoj koži, još otad vrlo je tražena, a danas malo tko može vjerovati da ima 61 godinu.

Otkrila je kako to može zahvaliti zdravom životnom stilu, a posebno maslinovom ulju koje na kožu nanosi svakodnevno, dok jednom tjedno od maslinova ulja radi poseban preparat kojim se također maže, piše The Sun.

Rođena u Francuskoj, karijeru modela počela je s 28 godina što se za tu industriju smatra ekstremno kasnim, no probila se tek kad je imala 45. Tvrdi da je maslinovo ulje najveća tajna njezinog izgleda, a svakodnevno uživa u obrocima bogatim hranjivim tvarima.

"Mediji nas žele uvjeriti da za savršenu kožu trebamo svakakva čuda, no to nije istina. Odrasla sam u okruženju u kojem se maslinovo ulje koristi za kuhanje, a koristilo se i za kosu i kožu - ništa više", rekla je u razgovoru za Daily Star Online.

Rossi se kune da je za njezinu figuru zaslužna i zdrava prehrana. Svaki dan pojede jedan avokado, a smrznutu hranu iz mikrovalne ne jede. Njezina dijeta bazira se na povrću, kvalitetnoj ribi i mesu te voću i orašastim plodovima.