Maska koja pomladi ženski spolni organ

sex, orgazam, sex, orgazam, orgazam, žene, orgazam, orgazam, sex, orgazam, seks, ejakulacija, žena, orgazam, gluma, žene, osobnost, strast, nekontrolirani orgazmi, Amanda Gryce, Amerikanka, seks ljubav, poremećaj, mastrubacija, seks, odgoj, ljubavnica, seks prakticiranje, ministar, Masturbacija , istraživanje, za žene i muškarce, seks navike, mikročip, snimak, kućni snimak, vagina, žensko zdravlje, žensko tijelo, količina estrogena , orgazam, žene, činjenice, nepoznate činjenice, mastrubacija, demoni, žene, seks navike, ovisnica, ovisnost, orgazam, žene
Lisa Palmer, 41-godišnjakinja nakon rastave braka mnogo je novaca potrošila na kreme za pomlađivanje i garderobu, no izlazeći s mlađim muškarcima nije zanemarila i pomlađivanje svoje vagine i to uz pomoć potpuno prirodnog lijeka.
Bili kao Lisa rastavljeni ili ne spolni odnos s godinama postaje bolniji, a i više se izbjegava, no to nije nikako dobro. Izbjegavanjem spolnog odnosa naraušavate svoju emocionalnu, ali i fizičku povezanost s partnerom.

Lisa nije htjela svoju vaginu prepustiti godinama i starenju nego je odlučila pribjeći alterantivnoj medicini. Kako je kirurški način pomlađivanja vagine relativno skup izvor uljepšavanja i pomlađivanja pronašla je u lijeku kojeg može napraviti kod kuće. Izlazeći s mlađim muškarcima shvatila je kako ulaganje u vanjski izgled treba biti jednako ulaganju u izgled tamo dolje. Vaginalna suhoća stvara velike probleme kod žena u 'godinama', jer se smanjuje količina estrogena koji se s godinama smanjuje, a on je zaslužan za to da vagina ne bi bila suha.

U nastavku vam donosimo recept za masku za pomlađivanje vagine.

Maska za pomlađivanje
- jedna žličica kokosovog ulja (ubija bakterije i vlaži kožu)
- jedna žličica kreme koja sadrži vitamin E (sprječava starenje kože)
- jedna žličica meda (sadrži antioksidanse koji usporavaju starenje)
- jedan bjelanjak (zateže i poboljšava teksturu kože)

Zagrijete mješavinu sastojaka u mikrovalnoj pećnici 20-ak sekundi. Mješavina treba biti topla, a ne vrela kako ne biste iziritirali kožu. Prije nanošena maske toplim ručnikom naparite vaginu kako bi se pore otvorile, a samim tim maska će bolje djelovati. Ostavite masku da djeluje 15-ak minuta, a zatim ju uklonite ružinom vodicom (možete ju kupiti u svakoj drogeriji).

Masku treba nanositi svaki dan kroz sedam dana, a zatim samo jednom tjedno uz vježbe za zdjelicu.