Liičanin izazvao euforiju na Facebooku

ličanin
... funkcionira muški mozak kada ugleda polugolo tijelo na fotografijama na društvenim mrežama.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Hajdemo pokušati biti realni u narednih par redova. Neko vrijeme samo htio napraviti ovakvu fotku, čisto da razjasnimo nešto. Realno i objektivno gledano 99 od 100 muškaraca bi, na samo ovo prikazano na fotkama, reklo da bi spavalo sa svakom djevojkom s fotke. Lijepe stražnjice, dopadljive poze, pa zašto ne? Ali, druga činjenica je da bi bar 95 od tih 99 muškaraca samo spavalo s dotičnim djevojkama i nikad im se više javilo, eventualno možda kad ponovo dobiju potrebu, a nemaju novu stražnjicu za date potrebe. Jesu li su ti muškarci krivi za taj pristup?

Pa donekle i jesu, poprilično je površan.

Ali, je li tim muškarcima ponuđeno nešto posebno više od tona i brda istih fotki, istih poza, istih filtera, istih prikaza koji nemaju na šta drugo da inspiriraju osim na najniže strasti?

Da, ali u jako jako malom postotku. Zaista pokušavam dočarati vam nešto bitno. Ukoliko konstantno izbacujete fotke u toj jednoj ili te dvije tri poze u kojima dobro ispadate, i pritom na fotkama konstantno izbacujete stražnjicu ili grudi, nebitno je li u kupaćem ili u donjem rublju, ili nekim vrućim hlačicama/kratkoj haljini/suknji koji vam pola stražnjice otkriva, kako možete očekivati od bilo kojeg muškarca da vas gleda kao nešto drugo osim kao seksualni objekt?

Zaista ne razumijem, evo objasni mi situaciju gdje neko non-stop izbacuje grudi i guzu, a zamišlja kako ga neko upoznaje s roditeljima i gleda kao stup emotivne i stabilne veze koja mu ispunjava život? Hajde ? Kako?

I, katastrofa vam je ovo što sve više radite u posljednje vrijeme, totalno isječete lice ili ga prekrijete kosom, ili zatamnite, glumite neku umjetnost, a u stvari izgleda kao meso u vitrinama i svako samo gleda dobar komad da uzme da ga iskoristi, i kraj. Razmislite malo o tome.

Želite li zaista biti dio vitrine s izloženim mesom koje se naravno jednom upotrijebi, zasiti se čovjek, i sljedeći dan gleda drugi komad?

Zaista mi je žao što je došlo ovakvo vrijeme, što su se vrijednosti poremetile i postale potpuno bazične, dubina nula, nikakve priče iza svega, sve prazno. Namjerno nisam iskoristio fotke koje viđam kod mojih prijateljica na fejsu, da se neka ne uvrijedi, nego sam skinuo sa interneta, ali realno, kad ste se same dale tako površno i primitivno, ne vidim da imate ikakvih prava žaliti se na to kako vas ko gleda ili radi s tom ponudom.

Hoću samo, za kraj, reći da mi je jako drago što imam par osoba u prijateljima koje su jako seksipilne, krajnje atraktivne, vrlo poželjne, ali nemaju ni jednu jedinu ovaku "vitrina fotku", većina je u haljinama, elegantna, damska izdanja, i nerijetko s osmijehom, prirodnim, iskrenim, toplim koji zapravo najviše razoruža.

E, takve djevojke poželiš držati za ruku, dovesti roditeljima, prošetati s njom gradom, izjaviti da je tvoja u javnosti, milovati je i maziti, a i dovesti je do onog pozitivnog ludila kad ostanete sami.

Živjele dame, kojih je sve manje, a za ostale navijajmo da se osvijeste prije nego bude prekasno".