Facebook 'alat’ koji će vam pomoći da lakše prebolite prekid

facebook

Do sada je potpuno izbjegavanje bivših partnera na Facebooku značilo da ga morate izbrisati ili blokirati. Najhrabriji su bivše ostavljali na listi prijatelja, civilizirano ih trpjeli i pritom kopali po davno objavljenom ljubavnom sadržaju kako bi sve uklonili.

Facebook sada uvodi novu opciju uz pomoć koje u trenutku mijenjanja statusa veze na ovoj društvenoj mreži točno odrediti koliko informacija o bivšem želite vidjeti u svom news feedu.

Kada status 'u vezi' zamijenite s novim dobit ćete uvid u sadržaj koji ste objavljivali, a koji se tiče vaše veze i moći ćete odmah regulirati tko ga može vidjeti ili ga izbrisati klikom miša. Sami ćete kontrolirati i što bivši može vidjeti o vama.

Neke od ovih opcija već su dostupne na ovoj društvenoj mreži, ali sada će njihovo korištenje biti pojednostavnjeno I ponuđeno odmah nakon promjene statusa veze.

Ovo je dio naših napora da pronađemo način kojim ćemo pomoći ljudima tijekom teških trenutaka. Nadamo se da će ovaj novi alat pomoći ljudima da svoju vezu i na Facebooku završe uz olakšanje, utjehu i veću kontrolu, otkrila je Kelly Winters, menadžerica proizvoda u Facebooku.

Izvor: zadovoljna.hr