Đani Stipaničev u Mostaru: Pomagati ljudima ispunjava svakoga od nas

đani stipaničev, koncert, Humanitarni koncert, đani stipaničev, Mostar, đani stipaničev, koncert
Đani Stipaničev, bez ikakve sumnje jedan od najljepših muških glasova na hrvatskoj estradi je povodom koncerta, pozdravio i pozvao publiku da pjevaju s njim u petak, 10. studenoga 2017., s početkom u 20 sati.

Mostar Vam nije nepozat grad, nastupili ste dosta puta u njemu, kako ga doživljavate?

- Skupilo se tu već priličan broj nastupa prvenstveno u 'Kosači'. Imao sam tu i jedan lijepi koncert sa svojim bendom prije 7,8 godina, no prvenstveno su to bila gostovanja s mojim teatrom, kazalištem Komedija. A o Mostaru sam se naslušao za studentskih dana od prijatelja zubara Vlade Pehara i nažalost pokojnog Norberta Čovića sa čijim bratom sam se i 'pokumio'.

Uveličali ste brojne humanitarne koncerte, uveseljava Vas mnogo pomagati bližnjima?!

-Ako mogu terminski i fizički stići uvijek sam za pomoć tu. Naravno ako se sve druge karike dobro uvežu i organizacijski i bilo kako drugo. To onda ima smisla kada ljudi dođu na koncert i uživaju u njemu a svrha je ispunjena i nekome si pomogao. Lijepo i ljudski i ispunja svakog od nas.

Izašao je novi album „Bajke" kakva su očekivanja i emocije? Zašto baš taj naziv?

- Naziv mog već šestog albuma je posuđen od prvog singla s kojim smo moj team i ja krenuli u mali glazbeni zaokret iz dalmatinske zabavno-pop produkcije ka čvršćem pop zvuku i tekstualno za sve žitelje Hrvatske jer je album na ijekavici. Na albumu su i pjesme koje su se i kod vas 'vrtile' po radijskim postajama u Hercegovini: Bajke, Pet slova, Laž, Slušam more za koje su snimnjeni i video uratci kao i za aktualni singl 'Crna točka'.

Jedan ste od članova Četiri tenora, kao i poznati kazališni tenor - bariton i zvijezda domaćih rock opera i mjuzikala, kako sve stižete?

-Kada se dobro organizira vrijeme uspije se sve. Naravno nauštrb mojih najmilijih-familije, no oni su isto tako potpuno svjesni prirode mojeg posla pa me suportiraju maksimalno, a ja se uključujem čim se 'oslobodim' gužve. A nadam se da ću u veoma skoro vrijeme u Mostar doći i sa prijateljima i kolegama iz 'Četiri tenora' sa kojima zbilja nižemo sjajne uspjehe i koncerte diljem Hrvatske.

Što publika može očekivati u petak?

Dođite, opustite se i pjevajte sa mojim bendom i sa mnom lijepe poznate melodije koje ste možda i zapostavili negdje u svojim memorijama. Bit će tu i poneki broj iz mjuzikala, svjetskih evergrina, ali i domaćih bezvremenskih hitova.
Uz čestitke pozdravljam sve drage ljude koji sve ove godine predano rade u Caritasu i omogućavaju kakav takav život onima koji to trebaju.

Sav prihod od koncerta ide u Caritasov Rehabilitacijski centar za djecu s posebnim potrebama „Sveta Obitelj" u Mostaru. Ostalo je još malo ulaznica stoga požurite na prodajna mjesta: blagajna Kosače, info pultu Mepas Mall-a, te u Širokom Brijegu caffe Mack.