Brine vas veličina penisa? Masažom do cilja!

Značaj masaže za promjenu veličine penisa

Iako je za penetraciju u žensku vaginu dovoljna veličina penisa od 2 i 1/2 centimetra, većina muškaraca ipak želi raskošniju veličinu penisa. Tehnike za prirodno povećanje penisa, koje svaki muškarac može isprobati sasvim sam, stare su više stotina godina. Masaža s namjerom povećanja veličine penisa potječe iz Bliskog Istoka i Afrike. Danas su te tehnike manje poznate, jer su u medijima rijetko spominjane. Vjerojatno se razlog skriva u činjenici da za masažu kojom se mijenja veličina penisa treba biti strpljiv i ustrajan, a trebate odvojiti i nešto slobodnog vremena. Masažu penisa treba izvoditi redovito, iako ne svaki dan ili više puta dnevno. I penis treba vrijeme za regeneraciju i zato će vježbe par puta tjedno biti sasvim dovoljne. U prosjeku, veličina penisa promijenit će se za 2 - 3 centimetra tek nakon pola godine. Čini vam se nemoguće? Čitajte dalje!
Što morate znati prije mijenjanja veličine penisa?

Početnik ne bi trebao pretjerivati. Dovoljno je 15 - 20 minuta masaže penisa. Raspored sati složite sami. Ako ćete osjetiti crvenilo, svrbež ili bol stanite, jer ste možda lagano povrijedili penis. Ugodnije pokrete po penisu omogućuju lubrikanti i ulja za masažu. Prije masaže izaberite mirno mjesto u kojem ćete neometano moći poduzeti mjere da bi se povećala veličina penisa. Kao i u svakom sportu, prvo je na redu zagrijavanje.

Penis uzmite u ruke i lagano ga počnite obrađivati palcem i kažiprstom. Kad dostignete jaču erekciju, povećajte pritisak i penis stimulirajte sve jače. Pazite da ne budete pregrubi. Cilj je da u što kraćem vremenskom periodu postignete što jaču prokrvljenost glavića. Penis naginjite na sve strane: lijevo, desno, dolje, gore.

Brine vas veličina penisa? Upoznajte masažne tehnike!

Ako vam je važna veličina penisa, morate poznavati neke tehnike masaže. Mi ćemo vam predstaviti tri masažne tehnike.

Prvi postupak bi se mogao opisati kao 'napuhivanje'. Temelji se na čim duljem zadržavanju ejakulacije, što je preporučljivo kombinirati s odgađanjem orgazma tijekom seksa. Masaža penisa podrazumijeva masažu cijelog područja spolovila i to za vrijeme erekcije. Dakle, ne zadržavajte se samo na penisu. Da bi veličina penisa napredovala posvetite se i glaviću, testisima, stidnoj kosti i korijenu penisa.

Nježna masaža pojačati će prokrvljenost reproduktivnih organa, a ejakulaciju bi trebali zadržati 3 do 5 puta, a tek nakon toga ju pustiti. Ta će vas metoda pretvoriti u izdržljivijeg ljubavnika. Partnerica će vam sigurno biti zahvalna na boljem i duljem seksu.

Sljedeća metoda je autoerotska masaža u kojoj ćete masirati glavić penisa. Na početku vaše ruke počivaju na dnu penisa, a zatim ih, s pokretima usmjerenim na van, povucite prema glaviću. Kad dostignete to mjesto, opustite ruke i prstima tapkajte po glaviću. To će pojačati prokrvljenost.

Još je jedna zanimljiva tehnika. Pred sobom restegnite otvrdjeli penis te ga palcem i kažiprstom obilujte u slovo 'O'. U zakrivljenom položaju držite ga 10 - 15 sekundi. Zatim penis pustite i odmorite, ali ne predugo. Natavite s rastezanjem penisa u različitim smjerovima. Napravite više serija po 10 sekundi. Kod te vježbe budite oprezni. Rastezanje ne smije uzrokovati bol!!!

Zašto tehnike masaže penisa djeluju?

Vjerojatno se pitate je li istina da se takvim vježbama mijenja veličina penisa. Tajna se skriva u tijelu samom, jer prokrvljenost spolnog organa radi čuda.

Tijekom masaže penisa povećava se razina testosterona, a jača postaju i tkiva u penisu koja radi veće izdržljivosti tijekom erekcije mogu zadržati veću količinu krvi. To donosi promjenu u veličini penisa. Mijenjaju se i dužina i debljina.Pri tom dolazi do mikro povreda penisa, jer se tradi o vježbama koje to tkivo rastežu i produžavaju, a tkivo se nakon svake vježbe ponovo stvara i međusobno povezuje.

intimatemedicine.com.hr