Bizarni seksualni običaji iz Srbije

seks prakticiranje, mjesta, seks prakticiranje, terapija, liječenje, seks prakticiranje, običaji, Srbija, seksi haljina, seks u dvoje, seksualna žudnja, ljubav

Telegraf je probrao one najbizarnije.

Prvi je seks između snahe i svekra. Ovaj je običaj bio rasprostranjen na području Pomoravlja te na vranjskom području gdje se prenosio s koljena na koljeno.

Nastao je, reklo bi se, iz nužde, kada su se maloljetni dječaci ženili odraslom djevojkom te je u tom slučaju otac, odnosno svekar, obavljao bračnu dužnost.
Drugi običaj je - kolektivni, društveni seks. Prakticirao se u određenim prilikama kao ritual. Potječe od starih Slavena. U vrijeme svadbenog veselja,dok se u potpunosti nije definirao svadbeni ritual, u ekstazi se nije vodilo računa tko je i s kime seksualno općio.

Treći je pravo prve bračne noći koji se povezuje s periodom vladavine Turaka. Riječ je o pravu bega da provede jednu noć s budućom ženom svog podanika. To se ipak moglo izbjeći plaćanjem određene svote novca.
Posljednji je običaj sklapanje brakova između maloljetnika. Bio je zastupljeni među seoskim i gradskim stanovništvom, a često se brak sklapao između maloljetnog dječaka i odrasle djevojke i to zbog ekonomskih razloga.r

Izvor: dnevnik.hr