5 znakova koji otkrivaju da ćete dobiti nogu

Ako ona razmišlja o skorom kraju veze takvo razmišljanje će se definitivno odraziti i na ponašanje. Zapamtite, žena ne šalje signale svjesno, tako da su velike šanse da kroz njih otkrije svoje orave osjećaje prije nego što ih uspije izgovoriti naglas.

Ako budete dovoljno pažljivi spoznat ćete signale i uspjeti na vrijeme izbjeći srcedrapajući razgovor ili ružan prekid. U svakom slučaju i vi imate pravo na izbor - želite li skočiti s broda koji tone prije nego što vas izbace ili želite dati sve od sebe da spasite vezu.

Bez planova za budućnost

Planiranje unaprijed je ključna stvar koja razlikuje svaku ozbiljnu vezu od neobavezne. Zaljubljene žene su nestrpljive i planiraju sve do najsitnijih detalja kako bi bile sigurne da ćete biti slobodni i pojaviti se na njoj bitnim događajima.

Ako primijetite da je vaša draga prestala dijeliti planove s vama, postoji dobra šansa da nije sigurna hoćete li uopće biti tu da biste joj pravili društvo.

Izbjegava vašu obitelj i prijatelje

Djevojka koja želi osigurati mjesto u vašem životu će sigurno biti u dobrim odnosima s vašom obitelji i prijateljima, ali ukoliko misli da vaša veza nema budućnost neće gubiti vrijeme družeći se s njima.

Postoje dva razloga zbog kojih ih izbjegava: ili joj se uopće ne sviđaju ili se ne želi previše uključivati u vaš društveni krug kako bi sebi olakšala odlazak nakon prekida.

Nikada ne ostavlja svoje stvari kod vas

Kao slučajno, a u stvari namjerno ostavljanje nekih sitnica u vašem stanu predstavlja uvijek dobar znak da će se vratiti ponovno. Djevojke u stabilnim vezama uvijek žele napraviti ugodnu atmosferu u stanovima svojih partnera tako što ostavljaju svoje stvari.

To mogu biti praktične sitnice kao što su četkica za zube, četka za kosu, pidžama, ali i osobne kao što je knjiga. U oba slučaja daju vam znak da imaju namjeru doći ponovno.

Ako vaša partnerica nakon noći provedene u vašem stanu, ujutro pažljivo pakira svoje stvari pazeći da nešto slučajno ne zaboravi to može značiti samo jedno - nije sigurna koliko će vaša veza trajati i hoće li će opet doći kod vas pa se ne želi oprostiti od njoj bitnih sitnica.

Ne povjerava vam se

Kada im se nešto ružno dogodi na poslu ili kada se posvađaju s prijateljicom, žene imaju više različitih ljudi kojima se povjeravaju. Neke imaju najbolju prijateljicu, druge nekog od članova obitelji, ali partner je uvijek tu da i njemu ispričaju svoju najnoviju krizu.

Na koji način će vas obavijestiti o svemu govori samo za sebe: ako dobijete kratku verziju događaja i opis njenih osjećaja u toj situaciji ona vjerojatno misli da niste vrijedni objašnjavanja. Ako do detalja opiše događaj i zatraži vaše mišljenje onda imate djevojku koja vas pokušava pozvati u svoj svijet. Ovo signalizira koliko ste bitni u njenom životu.

Ne svađa se sa vama

Nađete li se u savršenoj vezi u kojoj nema apsolutno nikakvog konflikta, a znate i sami da ga mora biti - uvijek postoje pitanja koje se moraju razjasniti, ispričavanja koja se moraju izgovoriti i svađe koje se moraju pregurati, budite sigurni da ste u vezi s osobom koja ne ulaže svoje emocije jer joj nije stalo i da takva veze neće dugo trajati.

Svađe i neslaganja s puno emocija su sastavni dio svake strastvene veze.

Ako vam ona ukazuje na greške koje pravite i ako žučno brani svoje stavove znajte da joj je dovoljno stalo da se svi nesporazumi razjasne prije nego što postanu problemi koji mogu dovesti do prekida.

izvor: zadovoljna.hr