5 stvari koje morate pitati na prvom spoju!

sex, sex, mladi sex, mladi sex, sex, sexy, brak, sexy, sex, mladi sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, mladi sex, sex, sex, ljubav, sex, sex, sex, partneri, sex, sex, sex, žene, poze, začeće, sex, orgazam, sex, sex, maženje, sex, debljina, sex, greške, pitanja, sex, orgazam, mladi sex, sex, seks, uzbuđenje, veze, muškarac žena, seks, sex, ljubav, seks, dob, seks, ljubav, poze, seks, osobnost, Facebook, seks, seks, izbjegavanje, krevet, seks, muškarci, žene, seks, jedna noć, vodič, hrvatice, seks, predigra, žene, seks, roditelji, razgovor, seks, muškarci, žene, seks, veze, orgazam, seks, seks, priča, seks, pitanja, odgovori, vanilija, seks, studentice, kondomi, seks, poze, predigra, seks, ljubav, predigra, zablude, ljubav, seks, nevinost, seks, mrak, seksopedija, seks, žene, partneri, seks, veza, seks, iskustvo, partneri, muškarci, žene, seks, razlike, seks, zablude, seks, žene, loše navike, seks, krevet, strasti, ljubav, muškarac žena, zaljubljivanje, veza, znakovi apstinencijske krize,

Prvi spoj ponekada može biti neugodan, može se dogoditi da na kraju večeri sjediti svatko na svom kraju stola i nastane neugodna tišina. Ukoliko vam se to dogodilo ili mislite da bi se moglo dogoditi ovaj članak je baš za vas. Pročitajte kojih 5 pitanja mogu ostaviti dobar dojam te voditi drugom spoju. Usput ćete saznati neke stvari koje vas zanimaju.

Hoćemo li skupa pojesti puževe?


Ukoliko ste u restoranu i pri izboru jela ju možete pitati hoćete li probati neko neobično ili egzotično jelo. Tako možete vidjeti je li spremna na nove stvari te imali avanturistički i otvoren duh.

Što bi učinila kada bi imala milijun kuna?


Odgovor na to pitanje vam može otkriti njene interese, hobije i snove. Vidjet ćete je li materijalistički orijentirana ukoliko kaže da bi kupila kakvu raskošnu jahtu. Njen avanturistički duh će se otkriti ukoliko kaže da bi voljela putovati svijetom s ruksakom na leđima, dok će altruistična duša reći da bi novce i donirala u dobrotvorne svrhe.


Prvi spoj može biti ključan, stoga se pripremite i posvetite simpatiji. (jlp)

Najgora stvar koju si napravila ?


Ovo pitanje ne samo da je zabavno nego će je navesti da vam ispriča neku anegdotu ali će vam i otkriti neke poglede na svijet i vrijednosti koje ima vaša simpatija. Ukoliko je najgora stvar to, što je ukrala žvaku u trgovini kao dijete tada ćete znati da ste naišli na curu s visokim moralnim načelima. Ako vam kaže da je najgora stvar to što joj se jednom prilikom skoro nije otvorio padobran pri skakanju iz aviona tada znajte da imate posla s nemirnim duhom.

Gdje bi se mogla preseliti?


Što se ovog odgovora tiče  možete saznati je li riječ o urbanoj gospođici ili konzervativnoj prigradskoj budućoj mami. Ako želi živjeti u nekakvoj metropoli, vrlo je vjerojatno da i sada uživa u brzom životu i noćnim izlascima. Ako odgovori u kućici u prigradskom naselju s vrtom, vjerojatno želi dječicu i kućnog ljubimca.

Kako je biti po zanimanju...?


Saznat ćete voli li svoj posao i obavljali ga sa strašću ili joj služi samo za preživljavanje. Time ćete dobiti uvid u neku njenu viziju budućnosti za sebe, kakvi su joj ciljevi i kako ih namjerava postići.

Naravno nije jedina svrha ovih pitanja saznati neke odgovore koji vas zanimaju. Tako ćete joj pokazati da vas ona stvarno zanima te ćete se pokazati dobrim i pozornim slušateljem. To će je sigurno očarati.

intimatemedicine.com.hr