Zvijezda filma 'Sam u kući' zakonski mijenja ime u ono koje su obožavatelji odabrali u anketi

 Zvijezda filma 'Sam u kući' zakonski mijenja ime u ono koje su obožavatelji odabrali u anketi

Macaulay Culkin, glavna zvijezda filmova 'Sam u kući', prije šest mjeseci je zatražio od obožavatelja pomoć pri biranju novog srednjeg imena.

Uvjerljivu pobjedu u anketi je odnijelo ime 'Macaulay Culkin', s nevjerojatnih 60 900 glasova. 'TheMcRibIsBack' je zauzelo drugo mjesto s gotovo 45 000 glasova manje.

"Moje novo srednje ime je izabrano. Glasovali ste i pobjednik je jasan. Tijekom 2019. moje novo zakonsko ime bit će: Macaulay Macaulay Culkin Culkin", tvitao je glumac za Božić.

Budući da se od tad nije oglasio oko promjene imena, jedan ga je znatiželjni obožavatelj putem Twittera upitao što je s tim.

"Iznenađujuće je zahtjevan proces, ali dogodit će se. Trebam otići do suda i to obaviti"; odgovorio mu je Culkin.

Glumac je u studenom objasnio svoju neobičnu odluku u showu Jimmyja Fallona. "Nedavno sam gledao u putovnicu i vidio svoje srednje ime. Pomislio sam, vjerojatno bih trebao malo 'nabrijati' svoje ime", rekao je i dodao da bi ga srednje ime 'Macaulay Culkin' beskrajno zabavilo tijekom interakcije s obožavateljima.

"Ako bi mi netko prišao na aerodromu i rekao: 'Oprostite, jeste li Vi Macaulay Culkin?', ja bih mogao odgovoriti: 'Pa, Macaulay Culkin je moje srednje ime'", izjavio je glumac.

tabloid.hr