Zgodna srpska pjevačica nakon razvoda uhvaćena s hrvatskim nogometašem

kaya ostojić, mateo pavlović, mateo pavlović, kaya ostojić
Instagram

Iako je nakon razvoda od DJ-a Junior Jacka srpska pjevačica Katarina Ostojić Kaya demantirala da je uzrok kraha braka hrvatski nogometaš Mateo Pavlović, nakon svega nekoliko tjedana njih su dvoje uhvaćeni zajedno u Beogradu.

Da su Kaya i Mateo u vezi, srpski mediji počeli su sumnjati kad su objavili fotografije s iste lokacije u Parizu, no pjevačica je tada preko društvenih mreža poručila da će tužiti sve koji pišu laži.

Da ipak nisu bile laži u pitanju, dokazuje snimka koja se nedavno pojavila na društvenim mrežama. Na njoj se Mateo i Kaya dobro zabavljaju na jednoj proslavi u srpskoj prijestolnici.

"Tijekom vikenda suprug Sandre Obradović u jednom restoranu priredio je slavlje povodom rođenja sina. Pored brojnih Sandrinih prijatelja, tu su se našli i prijatelji njenog izabranika. Najviše pogleda privukla je Kaya, koja se na slavlju pojavila u društvu novog dečka Matea", rekao je izvor za srpski Puls Online.

kaya ostojić,mateo pavlović

"Cijelu večer su sjedili za istim stolom, veselili se uz muziku i nazdravljali. Bili su presretni i veseli te su svi prisutni imali prilike vidjeti koliko su zaljubljeni. Mnogi su se iznenadili kada su vidjeli Kayu s novim dečkom, s obzirom na to da znaju da je tek nedavno prekinula svaki odnos s Juniorom, ali kada su vidjeli koliko ga gleda zaljubljeno, znali su da je u pitanju prava ljubav", dodao je.

Nekoliko sati prije slavlja gostovala je u jednoj emisiji u kojoj je rekla da je sretna.

"Opekla sam se zato što sam svoj privatan život iznijela u javnost i ovo mi teško pada što se sada dešava. Ja sam sretna koliko mogu biti sretna u ovakvoj situaciji i ne želim više zaista nikada pričati o svom privatnom životu jer je to meni sada dragocjeno", rekla je.

Ipak, rekla je koju i o razvodu.

"Mi smo pogriješili što nismo to odmah podijelili s javnošću. Jedino je točno da smo se mi razveli od svih priča. Nismo se još sudski razveli, ali više od dva mjeseca nismo zajedno. Ja nikad nisam željela da svojim prezentiranjem tužne priče skupljam poene kod ljudi, ali u šali kažem 'imam neke čireve na želucu koji će mi ostati'", rekla je.