Žena upala u kuću Jelene Karleuše tražeći “svog muža”

jelena karleuša, grudi, plivanje, djevojke, grudi, pamet, sise, jelena karleuša, kučka, status, jelena karleuša, napad, provala
...zajednice Muamera Zukorlića. Žena se 10 minuta borila s Jeleninom majkom Divnom, poslije čega je došla policija i odvela je u bolnicu "Laza Lazarević"

Folk pjevačica Jelena Karleuša pretrpjela je jučer veliku traumu kada je duševno oboljela žena Snežana Đ. (42) u popodnevnim satima upala u njenu kuću na Dedinju, u koju se nedavno uselila sa svojom obitelji. Provalnica se potukla sa pjevačicin majkom Divnom Karleušom, koja je pokušavala zaštititi unuke Atenu i Niku. Za to vrijeme Jelena je bila na katu, sa kojeg je potrčala kada je čula vrisku djevojčica, piše Press.

Do incidenta je došlo oko 14 sati, kada je Snežana Đ. upala u kuću preko balkona, čija su vrata bila otvorena, zbog čega je Jelenino osiguranje koje stoji na ulazu nije primjetilo.

- Žena je utrčala urlajući kako traži svoga muža Muamera Zukorlića, inače predsjednika Islamske zajednice u Srbiji. Divna, koja je u dnevnom boravku sjedila sa Jeleninim kćerkama Atenom i Nikom, skočila je istog trenutka i počela se hrvati sa provalnicom kako bi zaštitila unuke. Istodobno su vrisku čuli momci iz osiguranja, koji su uletjeli kako bi savladali Snježanu Đ., Dok je Jelena strčala sa sprata i uplašene djevojčice odvela u sobu - kaže izvor blizak policiji.

Osiguranje je Snježanu Đ. zadržalo u kući do dolaska Hitne pomoći i policije, koje su je odmah odvele u psihijatrijsku bolnicu "Laza Lazarević" jer je potvrđeno da je dugogodišnji psihički bolesnik, doznaje Press.

- Na sreću, nitko nije ozlijeđen, ali su Divna i Jelena preživjele veliku traumu i stres - kaže naš izvor. Nitko iz obitelji Karleuša-Tošić tijekom jučerašnjeg dana nije želio komentirati spomenuti incident osim Jelene, koja je na svom Twitter računu napisala:

- Mislim da je vrijeme da moja obitelj i ja dobijemo policijsku zaštitu. Molim urednike novina da ne objavljuju slike moje kuće. Time je mojoj djeci i meni ugrožena sigurnost - napisala je Jelena.

Inače, napad na JK desio se na isti dan kada je ona prije dvije godine u Beogradskoj areni priredila svoj prvi i dugo najavljivani solistički koncert.