Vranješu nude 730 tisuća kuna da na TV-u raskrinka Karleušu

 Ognjen Vranješ , jelena karleuša, nataša bekvalac, luka lazukić

Produkcija 'Parova' spremna je platiti 730 tisuća kuna bosanskohercegovačkom nogometašu Ognjenu Vranješu (29) i bivšem suprugu Nataše Bekvalac (38), Luki Lazukiću za ulazak u sljedeću sezonu reality showa, piše Kurir. 

Navodno je namjera glavnih organizatora da IT stručnjak otkrije sve detalje u vezi braka s Bekvalac, dok bi nogometaš pričao o navodnoj seks-aferi s pjevačicom Jelenom Karleušom (41). 

https://www.instagram.com/p/B1TWBm8oHKU/?utm_source=ig_embed

-  Lazukić i Vranješ stoje na popisu za sljedeću sezonu 'Parova'. Oni će u tijekom sljedećeg tjedna dobiti poziv od produkcije, koja se spremna da im ponudi 100.000 eura, pa čak i više ako bude neophodno. Cilj je da obojica pristanu kako bi narodu ponudili sve ono što su pratili u medijima. Pošto se njih dvojica nisu javno oglašavali, već su uglavnom pričali na sudu o incidentima s bivšim partnericama ovo bi bila idealna prilika da javnost čuje što oni imaju da kažu - otkriva je izbor za Kurir.

 Ognjen Vranješ ,jelena karleuša,nataša bekvalac,luka lazukić

Izvor otkriva i kako bi ovo Lazukiću bila idealna prilika da zaradi honorar i time riješi mnoge stvari u životu, s obzirom na to da se priča kako ima financijskih problema.

S druge strane, Vranješ je u belgijskom Anderlechtu zarađivao gotovo šest milijuna kuna godišnje, a trenutno igra u grčkom nogometnom klubu AEK, pa su tvrdi izvor male šanse da uđe u show.

- On bi tek imao što da kaže o Jeleni Karleuši, koja je varala supruga Duška Tošića s njim skoro dvije godine. Iako je u javnosti procurila njihova intima u svakom smislu, nešto novo uvijek može biti zanimljivo za javnost - rekao je izvor.