Vraća se najpopularnija superjunakinja: Gal Gadot objavila prve fotografije s filmskog seta

GAL GADOT, WONDER WOMEN
"Wonder Women" jedan od najuspješnijih, prošlogodišnjih filmskih naslova uskoro dobiva drugi nastavak naziva "Wonder Women 1984". Početak snimanja potvrdila je glavna glumica Gal Galdot, objavivši prve fotografije sa seta.

Sudeći prema objavljenoj fotografiji dizajn kostima superjunakinje je malo promijenjen, njegove boje su intenzivnije i prelijevaju se iz sjajne crvene, u plavu i zlatnu. Zaštitni znak Wonder Women, duga smeđa kosa izgleda kovrčavija, vjerojatno u skladu s vremenom u kojem se radnja filma odvija.

Gal je objavila i fotografiju svog lika Diane Prince koja prikazuje njen odraz u televizijskim ekranima na kojima možemo vidjeti tipične scene i likove iz osamdestih godina.

U međuvremenu, u medijima su osvanule fotografije Gal i glumca Chrisa Pinea kako snimaju scene na washingtonskim ulicama

Podsjetimo, u prvom nastavku prije nego je postala Wonder Woman, bila je Diana, princeza Amazonki, obučena da bude nepobjediva ratnica. Odrasla na zaštićenom rajskom otoku Themyscira, na kojem žive samo žene. Međutim, kada se američki pilot sruši na njihovu obalu i ispriča priču o masivnom sukobu u vanjskom svijetu, Diana napušta svoj dom, uvjerena da može zaustaviti sukob. U borbi protiv muškaraca u ratu kako bi zaustavila sve sukobe, Diana otkriva svoju najveću snagu i svoju sudbinu.

"Wonder Women 1984" svoju bi premijeru trebao imati u siječnju 2019. godine.