Vraća se "Big Brother": Otvorene prijave za 9. sezonu "Velikog brata"

Big Brother, veliki brat, 9. sezona

Gledatelje RTL-a čekaju nova uzbuđenja i javnosti do sada nepoznati stanari koji dolaze iz svih dijelova Hrvatske. I dok se u medijima također postavlja pitanje šta je ove godine "Big Brother" naumio prirediti svojim stanarima, iz produkcije otkrivaju da će ovaj "Big Brother" biti smješten u Hrvatskoj, točnije nova se kuća gradi u zagrebačkom Jadran Filmu, a bit će najveća do sada! Pripreme za najpoznatiji šou realnosti traju od početka listopada, a na projektu radi 150 ljudi.

Novi stanari uživat će u prostoru od 500 kvadrata, a na raspolaganju će, između ostalog, imati i jacuzzi i to, ni manje ni više, usred dnevnog boravka! 50 najnovijih 4k kamera snimat će svaki njihov korak u potpuno kontroliranom okruženju.

A ako se požele opustiti u vrtu od 250 kvadrata, stanari će ove godine morati prošetati do krova kuće gdje će on biti smješten. "Big Brother", televizijski format zamišljen kao društveni eksperiment, već je gotovo 20 godina najkontrovezniji, ali i najuspješniji rijaliti šou na svijetu.