VIDEO  Sve fatalne i strastvene ljubavi Big Brother kuće

U samome početku Big Brothera davne 2004. godine stanari su, u usporedbi s ovima današnjima, bili znatno oprezniji i suzdržajniji. Ista atmosfera zavladala je i u drugoj sezoni Big Brothera, da bi treća sezona vođena sloganom 'Do kraja' donijela potpuni preokret, a stanari su se očito u potpunosti poveli za time te se prepustili uzavrelim strastima.


Upravo je treća sezona donijela jedan od najzapamćenijih parova unutar BB kuće - Tanju Jovanović i Antu Seljaka Jakovčeva. Ekscentrična i glasna Tanja te na prvu miran i povučen Ante tjednima su svojim eskapadama zabavljali sve brojniju publiku. Brojne svađe, plakanja i mirenja dodatno su začinili i prvim seksom u Big Brother kući. Nedugo nakon njih, u nešto mirnijem tonu pridružili su im se Violeta Halitaj i Nikša Kekezović. Ludo zaljubljeni Viloeta i Nikša svoju su ljubavnu priču nastavili i izvan zidova BB kuće, dok su Antine i Tanjine strasti isparile po završetku showa. Osim njih, gibanju pod plahtama nisu odoljeli ni stanari Ana Vrdoljak i Zoran Stupa Ljubas, pa bi se moglo reći da je upravo treća sezona bila 'najplodnija' što se tiče broja ljubavnih parova.

Četvrta sezona Big Brothera nastavila se u revijalnom tonu, no ipak s nešto manje prašine. Simpatija nije nedostajalo, kao ni nezaustavljive fizičke privlačnosti, no u usporedbi s njihovim prethodnicima, parovi četvrte sezone bili su poprilično suzdržani. Svi su mogli primijetiti simpatije između sitne plavuše Maje-Paole Sestrić i snažnoga Stjepana Bekavca. Par se masirao, mazio i uspješno se suzdržao od fatalne privlačnosti.

No upravo tome nisu odoljeli Tessa Hapčo i Vedran Lovrenčić. Nakon provedenih noći u zajedničkome krevetu, par se prepustio strastima koje nisu nikada do kraja bile definirane. Tako je Vedran tvrdio da je seks trajao samo dvije minute, dok je Tessa cijelu priču negirala. Uz Tessu i Vedrana, crnokosa Vita Pavić i Krešimir Karačić, prozvan Krešo, upustili su se u vruće igrice zaštićeni tankom plahtom od znatiželjnih pogleda. U sladu s očekivanjima, sve simpatije i eventualni osjećaji ovih parova po izlasku iz Kuće su se rasplinuli poput balona od sapunice, piše tportal.hr.


Peta sezona Big Brothera donijela je najviše promjena, ali i uzbuđenja. Stanari ovoga puta smješteni na dalekom Tajlandu popustili su sve kočnice i prešli gotovo sve granice. Gotovo cijelu sezonu obilježilo je ljubovanje Riječanke Rine Dehni i Ivana Mitrovića, poznatijeg pod nadimkom Mrkvica. Par je uzavrelim i nikada kontroliranim strastima zabavljao široko gledateljstvo, a scene njihova druženja u jacuzziju nisu bile preporučljive za one ispod 18 godina. Marko Deša i Monika Bukovac, u sjeni Rine i Mirkvice, polako i sigurno su radili na svojoj romansi koja se nastavila i nakon povrataka sa Tajlanda. Ipak, nakon nekoliko mjeseci viđanja bez društva kamera, par je prekinuo.

Ovogodišnji Big Brother obuhvatio je najrazličitiji spektar stanara te osigurao i najvatreniju ljubavnu priču unutar zidova BB kuće. Nakon samo deset dana poznanstva Beograđanin Nikola Nemešević Nemeš potpuno je osvojio udanu Šibenčanku Marijanu Čvrljak. Sve su iznenadili jednim jedva primjetnim trominutnim njihanjem pod plahtama te jednim vatrenim skakutanjem koje je uslijedilo nekoliko dana kasnije. Čak ni razdvojenost, kada je jedno od njih bilo u Kući a drugo na otpadu, nije utjecalo na njihovu ljubav. Ponovnim susretom par je nastavio s očiglednim iskazima nježnosti. Slogan ovogodišnjeg Big Brothera 'Ljubi bližnjega svoga' Marijana i Nemeš su doslovce shvatili, a na dobrom putu su i Nikola Nasteski i Tamara Đorđević koji uporno tvrde da su 'samo dobri prijatelji'.

 

Po svemu sudeći, ljubavni parovi, simpatije i izavrele strasti obilježiti će ovogodišnji Big Brother, a hoće li u tome jedini biti Marijana i Nemeš ili će još koji par krenuti u istom smjeru, sigurno ćemo uskoro saznati.