VIDEO  Sharon Stone u 62. godini ponovila interesantnu scenu koja je proslavila

Sharon Stone, sirove strasti, berlin

Scena iz Sirovih strasti snimljena 1992. u kojoj Sharon Stone zavodljivo križa noge postala je jedan od ikonskih trenutaka u modernoj filmskoj povijesti. Glumica ju je ponovila 27 godina kasnije na dodjeli nagrada časopisa GQ u Berlinu. 

"Prije nekoliko godina sjedila sam na pozornici, a redatelj mi je rekao da skinem gaćice jer ih u toj sceni ne bih trebala nositi i jer se vide. Pristala sam. Nisam znala da će mi taj trenutak promijeniti život", rekla je Sharon kojoj je ta uloga donijela veliku slavu, no nedavno je procurilo da nije bila prvi izbor za ovaj film. 

Zatim je zamolila publiku da je imitira i sjedne onako kako ona sjedi, te da joj se pridruže u rekreiranju momenta koji joj je promijenio život.

"Svi vi ćete imati trenutak koji sam ja imala. Trenutak koji će vam promijeniti život. Možda ćete biti svjesni da je to taj momenat, možda i ne. Ali reći ću vam jednu stvar, ako vam se već nije desio, onda vam ide u susret. Bit ćete odgovorni za taj momenat. Ljudi će vam postavljati mnogo teških pitanja. Sada je vrijeme da odlučite tko ste. Vrijeme je da odlučite što ćete uraditi s najljepšim, najjačim i najboljim dijelom sebe", rekla je.

Dodala je kako je ona taj dio sebe poštovala i kako to savjetuje svima.

"Imamo pravo da budemo moćni u bilo kojoj formi seksualnosti koju odaberemo. Niko nam to ne može oduzeti. Morate predstaviti sebe na način koji će vam omogućiti da budete voljeni i poštovani", dodala je pri kraju.

https://www.youtube.com/watch?v=RxMLLzV_bSA&feature=emb_title