VIDEO: Severina u ultrakratkoj haljinici "Copacabanom" zapalila Split

HITOM Olivera Dragojevića "Ča će mi Copacabana" Severina je sinoć zatvorila drugu, retrospektivnu večer jubilarnog, 50. Splitskog festivala.

Za nastup je odabrala ultrakratku ružičastu haljinu, a glas joj je tijekom nastupa, zbog male treme, povremeno i zadrhtao.

Tereza sinoć konačno prva, Grdovića opet prevarila kapljica

Sinoćnju večer svojim je nastupom otvorila Tereza Kesovija. Ovog puta organizatori po pjevačicu nisu zaboravili doći kao večer ranije, kad je zbog tog propusta umjesto prva, nastupila posljednja. Program je vodio glumac Ante Čedo Martinić, a glavni "veseljak" u backstageu ponovno je bio Mladen Grdović. Kapljica ga je i sinoć prevarila, a za razliku od večeri ranije, sad se nije žalio da se zbog koljena nagutao tableta protiv bolova, piše index.hr.

S Magazinom je sinoć nastupila njihova nova pjevačica, vrckava i vesela Andrea Šušnjara, koja je izvela pjesmu "Kokolo". Između ostalih, sinoć su zapjevali i Luka Nižetić, koji je nastupio u duetu s Zdenkom Vučković, Petar Grašo, klapa Sveti Juraj, Duško Mucalo koji je nastupio s Pravom Kotkom, Maja Šuput, Tina Vukov, Anica Zubović u duetu s Ronaldom Brausom, Čubi s Perom Pranjkovićem, Meri Cetinić, Tedi Spalato te Goran Karan.

U festivalu uživao i Karabatić

U festivalskoj večeri je uživao i francuski rukometni reprezentativac Nikola Karabatić, koji s četiri godine mlađim bratom Lukom nakon sedam godina ponovno ljetuje kod rodbine u Poljicama pokraj Trogira. Večeras festival ulazi u natjecateljsku fazu, a nakon dvije izlučne večeri, u nedjelju će biti održano veliko finale.

Tekst: I.M.
Foto: Jadran Babić/Cropix

Tagovi: Severina
02.07.2010 u 00:42
loading...