VIDEO  Meštar ispao, Natali imala prometnu


Publika je ovaj put disala kao i žiri pa su Davor Meštrović i Žanamari Lalić dobili najmanje bodova i završili svoj nastup. HTV-ov voditelj priznao je kako mu je drago što je nastupao u showu baš kao i što mu je žao što je ispao. Dodao je i kako je svjestan da nije pjevao baš najbolje.



Treću emisiju četvrte sezone Zvijezda pjevaju otvorili su Natali Dizdar i Viktor Drago. No to što su prvi nije im pomoglo da žiri bude blaži prema njima. Pa iako ih je Hus pohvalio za napredak ipak ih nije štedio kritika pa čak i za styling. I to na račun Viktora Draga kojem je prigovorio kako čizme nisu country kakve bi trebale biti. Na Natali koja je nastupila u vrućim jeans hlačama nije imao prigovora. Pa je čini se pala u vodu i priča Viktora Draga da oni idu na styling, a ne na pjevanje. Barbara Kolar je Dragovu 'obleku' komentirala riječima 'otkrio si seljačinu u sebi'.

  • Foto: HTV/Dario Njavro
  • Natali Dizdar i Viktor Drago
To što nisu baš najbolje otpjevali Natali je opravdala prometnom zbog koje je kako je rekla zamalo došla u emisiju u schanzovom ovratniku.

Žiri nije bio baš široke ruke pa im je podijelio četiri sedmice.



Drugi su zapjevali Tamara Loos i Marko Tolja koji su dobili pohvale žirija, pogotovo za energičnost HTV-ove voditeljice koja je skakala po pozornici u kratkoj haljinici. I ovaj put žiri je disao kao jedno- Tamari i Marku dali su četiri osmice.

  • Foto: HTV/Dario Njavro
  • Tamara Loos i Marko Tolja
Treći su nastupili Ana Vilenica i Jacques Houdek prema kojima nisu bili prestrogi iz žirija. No zato je to nadoknadio Duško Ćurlić koji je prozvao Vilenicu jer nije dosad gledala show Zvijezde pjevaju. I onda dodao kako ni oni ni Jacques nisu gledali prvih pet nastavaka 'njene' Doline sunca i to jer su stalno prolazili jedno drugome ispred ekrana. Vilenica i Houdek za svoj nastup dobili su okruglih 30 bodova.



Potom su na stage kročili Davor Meštrović Meštar i Žanamari Lalić. Za razliku od prošlog puta Meštar je više pjevao nego što je pričao. I to jer je, kako je objasnio, odlučio poslušati svoju mamu koja mu je rekla 'sine šuti'.

A iako je Meštar šutio žiri nije. Prvo je Rajko Dujmić zaključio kako Meštar ima još dosta vremena za napredak. Hus se složio da bi voditelj trebao slušati mamu, a nije propustio ni prigovoriti izboru pjesme jer je pjesma više ska nego country.



HTV-ov slavuj na kraju ipak nije propustio priliku da demantira navod kolegice Barbare Kolar da je njegovu suprugu zabolila glava nakon što je on pjevao. Kako je istaknuo Meštar, zabolila ju je glava dok je čekala rezultate.

Žiri je i ovaj put bio jednoglasan te je Meštru i Žanamari udijelio četiri šestice.

  • Foto: HTV/Dario Njavro
  • Mare Milin i Đani Stipaničev

Uslijedili su Mare Milin i Đani Stipaničev koji su svojom izvedbom pjesme Janis Joplin oduševili žiri. Te su zaradili tri osmice i jednu devetku čime su zaslužili prvo mjesto po broju bodova.



Pohvale su prevladavale i kada su svoje otpjevali Ines Bojanić i Giuliano. Pa je tako Vanna ustvrdila kako je Ines potpuno poludila što joj dobro stoji, zaključivši kako su bili užasno zabavni.

Giulianom i Ines je bio oduševljen Duško Ćurlić koji je prvo izgrlio Giuliana, a potom i Bojanićku koja se branila da je suprug gleda.



Boris Mirković i Ivana Mlinac Husar nastupili su zadnji sa pjesmom koja datira iz 1985. i time iznenadili čak i članove žirija koje ipak nisu previše oduševili. Nakon što su dobili tri osmice i jednu sedmicu Mirković je obećao kako će odsad prepustiti svojoj mentorici izbor pjesama.

net.hr