VIDEO  Marijana i Nemeš seksali se u bazenu pred svim stanarima?!

Big Brother, marijana, nemeš, nemeš, marijana, Big Brother, nemeš, marijana, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, nemeš, marijana, Big Brother, Big Brother, izbacivanje, nemeš, marijana, Big Brother, Marijana Čvrljak, Marijana Čvrljak, nemeš, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, Zagreb, nemeš, Marijana Čvrljak, razvod, Big Brother, marijana, nemeš, seks, wc, šolja
No, već su dobili novi. Moraju napraviti Big Brother klapu, a to znači uvježbavanje višeglasnog pjevanja. Ukoliko u tome budu uspješni udaljenost do Banja Luke smanjit će im se za 70 kilometara.

Svi 'otpadnici' osim Soraje se žale da su dobili na kilaži, a uzrok tome vide u dobroj Slavičinoj kuhinji koja uživa u tome. Priznala je da je naučila plivati tek sa 40 godina, a spomenula je i Lester priča tijekom spavanja.

Međutim, glavni događaj u BB kući bio je veliki tulum na kojem su ponovo spojeni svi stanari. Nikola se pohvalio Marijani da prilikom noćnog izlaska 'podivlja' te da 'trga košulju'.

Navodno postoje i Facebook fotografije koje potkrjepljuju njegov iskaz. Marijana ispričala kako je razgovarala s Draženom koji ju živcira i to mu je rekla. A Dražen je za vrijeme partija bio sam u kuhinji.

Nemeš i Nikola su zaključili kako je ovo njihovo ljeto te da će ako nitko od njih dvojice ne uzme lovu dići kredit i unajmiti jahtu. Taj su plan podijelili i s Marijanom nakon čega je Nemeš priznao da će po izlasku iz Kuće većinu vremena provoditi u Hrvatskoj. U planovima za krstarenje na kraju su završili i Lester, Tamara i Bojana.

Marijana i Nemeš nisu se odvajali jedno od drugog. Malo su se mazili, malo ljubili, a malo i plesali. Priznala mu je da ne voli Šibenik previše, a Nemeš ju je pitao što misli o Beogradu.

Preostali stanari nastavili su partijati u bazenu, a ubrzo su im se pridružili Nemeš i Marijana koja je bila u haljini. Nastavili su se ljubiti, a navodno je su otišli i korak dalje. U novom iskazivanju ljubavi nisu im smetali i ostali stanari koji su bili u bazenu i radili valove.

izvor: 24 sata.hr