VIDEO  Đorđe Balašević: 'Upitni su koncerti u Zagrebu i Osijeku'

Đorđe Balašević, zdravlje, koncerti

Đorđe Balašević se nakon infarkta javio svojim brojnim obožavateljima na Facebooku. Na Facebook profilu njegove kćeri Bebe pojavio se video snimljen u njihovom dvorištu na kojemu je Đorđe potvrdio da je bio u bolnici četiri dana i da su mu ugrađena četiri stenta.

"Prvi put da su mi liječnici nešto stavili, obično mi vade", našalio se Balašević.

"Nisam dobro, nikad više neću biti dobro jer imam sto godina. Međutim, nadam se da još uvijek neću dobiti ulicu u Novom Sadu", kaže Balašević i dodaje da se već neko vrijeme oporavlja u svojoj obiteljskoj kući. Đole kaže da se veseli prosincu zbog brojnih rođendana u svojoj obitelji i zbog Oliverine knjige koja izlazi ovog mjeseca.

"Nije nikakva vijest da je jedan dedo u bolnici", kaže Balašević, a u videu se ispričao publici jer je odgodio koncert u Kragujevcu. Planira ga održati 28. prosinca, ali, kaže, ne pita se njega, nego njegovu dvojicu liječnika.

Upitni su i koncerti u Zagrebu i Osijeku. Balašević nije mogao potvrditi da će ih održati. Obećao se uskoro javiti publici s novim informacijama te je svima zahvalio što ne vraćaju karte.

https://www.facebook.com/100004302135485/videos/2108237219329662/?t=2