Veliki koncert Željka Joksimovića 9. lipnja na Stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru

Željko Joksimović, koncert, Široki Brijeg, Željko Jovanović, Široki Brijeg, koncert, Željko Joksimović, koncert, Zagreb, Široki Brijeg, Željko Joksimović, koncert, Široki Brijeg, Željko Joksimović, koncert, Široki Brijeg, nagradna igra, Željko Joksimović, Željko Joksimović, Mostar
Danas u podne počinje prodaja early ulaznica ograničenog broja, koje će se po cijenama 10 KM za gornju tribinu i 15 KM za donju moći kupiti na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i online preko kupikartu.ba do nedjelje, 18. ožujka.
Od ponedjeljka, 19. ožujka cijene ulaznica će u pretprodaji biti po većim cijenama- 15 i 20 KM.
Željku Joksimoviću ovo je drugi nastup na Stadionu pod Bijelim brijegom i druga suradnja sa agencijom PRimera s kojom je surađivao na rasprodanom koncertu, održanom u dvorani Pecara na Širokom Brijegu 2014. godine.
Poznato je kako se publika odlično provodi na njegovim koncertima, a tako će zasigurno biti i na ovom spektakularnom koncertu sa posjetiteljima koji se očekuju iz cijele Bosne i Hercegovine i Dalmacije.
Željko i njegov produkcijski tim obećavaju kako će napraviti pravi glazbeni spektakl sa repertoarom njegovih najvećih hitova iz bogate karijere.
Sve novosti o koncertu možete pratiti na facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/?ref=bookmarks