Veliki koncert Željka Joksimovića 9. lipnja na Stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru

Agencija PRimera najavljuje najveći koncertni spektakl ove godine u Mostaru- koncert regionalne glazbene zvijezde Željka Joksimovića, koji će se održati u subotu, 09. lipnja na Stadionu pod Bijelim brijegom.

Danas u podne počinje prodaja early ulaznica ograničenog broja, koje će se po cijenama 10 KM za gornju tribinu i 15 KM za donju moći kupiti na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i online preko kupikartu.ba do nedjelje, 18. ožujka.
Od ponedjeljka, 19. ožujka cijene ulaznica će u pretprodaji biti po većim cijenama- 15 i 20 KM.
Željku Joksimoviću ovo je drugi nastup na Stadionu pod Bijelim brijegom i druga suradnja sa agencijom PRimera s kojom je surađivao na rasprodanom koncertu, održanom u dvorani Pecara na Širokom Brijegu 2014. godine.
Poznato je kako se publika odlično provodi na njegovim koncertima, a tako će zasigurno biti i na ovom spektakularnom koncertu sa posjetiteljima koji se očekuju iz cijele Bosne i Hercegovine i Dalmacije.
Željko i njegov produkcijski tim obećavaju kako će napraviti pravi glazbeni spektakl sa repertoarom njegovih najvećih hitova iz bogate karijere.
Sve novosti o koncertu možete pratiti na facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/?ref=bookmarks
13.03.2018 u 10:21