Vanja Horvat i Zoran Mamić postali baka i djed: Njihova kći rodila prvo dijete

vanja horvat , Zoran Mamić
Zoran Mamić i Vanja Horvat postali su baka i djed.

Njihova kći Nina rodila je djevojčicu, a vijest je potvrdio ponosni otac, zagrebački reper Josip Jakopec Jopa.

"Postao sam tata maloj prekrasnoj djevojčici! Nema tih riječi kojima bih opisao ovaj filing", napisao je Jopa na Facebooku, dok je na Instagramu otkrio da se malena zove Vita.

Jopa je u svibnju ove godine otkrio da će on i 25-godišnja Nina postati roditelji. Naime, tada objavio pjesmu 'Pjesma tebi', koju je napisao svojoj nerođenoj kćeri.

Novi član obitelji Mamić reper je i možda nije tipčan uglađeni zet, ali ima bogatu životnu priču: "Prošao sam ulicu, ulični pakao. Tučnjave,droga, poroci i ludi život. Nisam vidio spas od depresije, paničnih napadaja, agresije i svega što se veže uz taj način života", rekao je u svibnju za RTL-ov Exkluziv.

Međutim, život 30-godišnjeg repera, rodom iz Požege, u potpunosti se preokrenuo kada je upoznao Boga. Preciznije, dok ga prijatelj i poznati reper Marin Ivanović Stoka nije odveo u molitvenu zajednicu Srce Isusovo. Jopa priznaje da je tamo pronašao mir.

"Nađemo se u kapelici, prvo se pomolimo, a nakon molitve podjelimo što smo doživjeli kroz taj tjedan. Idemo mi i na kave i družimo se". ispričao je reper.

Izgleda da su ga Nina Mamić i vjerska zajednica uspjeli izvesti na pravi put, a svojoj je kćeri obećao da će biti najbolji tata.