Umro Lepi Bora iz Slatkog greha

lepi bora, Lepa Brena, slatki greh, smrt

Lepi Bora biti će sahranjen u četvrtak na Gradskom groblju u Novom Sadu, piše ''alo.rs''
Lepi Bora je ostao u sjećanju publike sa ovih prostora kao vjerojatno najbucmastiji, ali i najsimpatičniji glazbenik na estradi osamdesetih.
Iako rođeni Beograđanin, Trifunčević je dugo živio u Novom Sadu. Svirao je gitaru, klavijature i violinu, iako je u "Slatkom grehu" uglavnom je bio šoumen. Početkom devedesetih, s raspadom Jugoslavije i "Slatkog greha", Bora mikrofon i vrcave scenske kostime zamjenjuje proizvodnjom i veleprodajom čaja za mršavljenje „super mršavko".

Vijest o smrti Lepog Bore, teško je prihvatila pjevačica Lepa Brena.

''Odlazak Lepog Bore iliti Makse kako smo ga mi zvali u bendu, veliki je gubitak ne samo za njegove najmilije, nego i za nas njegove kolege i prijatelje. Kada je Lepa Brena startovala kao brend, htjeli smo da ima nekog simpatičnog veseljaka koji je ludo zaljubljen u nju, a ona ga ne primjećuje, pa je izbor pao na Maksu kojeg smo prekrstili u Lepog Boru. Imali smo nekoliko zajedničkih, duetskih pjesama, ali i bezbroj zajedničkih, veoma uspješnih koreografija. Nedostajat će mi njegov specifičan humor, ljudska toplina i veliko srce - rekla je za "alo.rs" Lepa Brena.
'

'Bio je zaštitni znak našeg orkestra, prepoznatljiv po svojoj specifičnoj figuri i po duetskim pjesmama sa Lepom Brenom. Posljednje dvije godine bio je čest gost u našim emisijama, zajedno sa "Slatkim grehom", pa smo između ostalog, razgovarali i o njegovom zdravlju. I pored toga sto je imao tri bajpasa, odlično se osjećao, nikada se nije žalio, pa sam shodno tome veoma iznenađen, zatečen i potresen njegovom smrću. Bio je dobar otac, sjajan glazbenik, veliki profesionalac i nezamjenljiv prijatelj. Njegov iznenadni odlazak je zaista nenadoknadiv gubitak... '',rekao je u jednom dahu Saša Popović.