Ulaznice za Željka Joksimovića po najnižim cijenama skoro rasprodane

Željko Joksimović, koncert, Široki Brijeg, Željko Jovanović, Široki Brijeg, koncert, Željko Joksimović, koncert, Zagreb, Široki Brijeg, Željko Joksimović, koncert, Široki Brijeg, Željko Joksimović, koncert, Široki Brijeg, nagradna igra, Željko Joksimović, Željko Joksimović, Mostar

...u dvorani Pecara na Širokom Brijegu, skoro je rasprodan.
Ulaznice po najnižim cijenama (12 KM za parter i 17 KM za tribine) bit će u prodaji još danas i sutra, dok će već u subotu na prodajnim mjestima biti dostupan novi kontingent ulaznica po cijenama 15 i 20 KM.

Sudeći po dosadašnjem tempu prodaje, očekivati je da će ovaj dvoranski koncert, jednako kao i prošlogodišnji Olivera Dragojevića, biti rasprodan do dana koncerta.
Kako bi ulaznice bile dostupnije svima, organizatori su otvorili nova prodajna mjesta, pa se tako uz sustav kupikartu.ba, potom info pult Mepas Mall-a i caffe Forest u Mostaru, Cosmopolitan caffe bar u Širokom, sada mogu kupiti i u Caramel bar-u Park&Shop-a na Tromeđi i Posušju u caffe-u Grand.

Joksimović je jedan od najpopularnijih glazbenika i skladatelja na Balkanu, a neke od svojih suradnji predstavit će i na ovom koncertu.
„Njegovi koncerti su posebna glazbena priča, prepuna ljubavi i emocija, a ne sumnjamo kako će tako biti i na Pecari, tim više što će mu se na pozornici pridružiti i gosti, neke od najvećih glazbenih zvijezda u regiji", kazali su organizatori iz agencije PRimera.

Sve novosti vezane za ovaj koncert možete pratiti na facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar
Generalni sponzor koncerta je HT Eronet.