Ulaznice za Željka Joksimovića i dalje po pretprodajnim cijenama

Željko Joksimović, koncert, Široki Brijeg, Željko Jovanović, Široki Brijeg, koncert, Željko Joksimović, koncert, Zagreb, Široki Brijeg, Željko Joksimović, koncert, Široki Brijeg, Željko Joksimović, koncert, Široki Brijeg, nagradna igra, Željko Joksimović, Željko Joksimović, Mostar
Više od polovice pretprodajnih ulaznica za ovaj koncertni spektakl, koji će se održati 27. prosinca s početkom u 20 sati je- rasprodan.
Sudeći po dosadašnjem tempu prodaje, očekivati je da će ovaj dvoranski koncert, jednako kao i prošlogodišnji Olivera Dragojevića, biti rasprodan do dana koncerta.
Svi koji još uvijek nisu kupili svoju ulaznicu, preporuke su da se požure na ovlaštena prodajna mjesta-u Mostaru Mostaru na info pult Mepas Mall-a i caffe-u Forest, u Širokom Brijegu u Kavani kod Duje, na Tromeđi u Caramel bar-u Park&Shop-a, Posušju u caffe-u Grand, te online na kupikartu.ba.
Još uvijek ih je moguće kupiti po pretprodajnim cijenama 15 KM za parter i 20 KM za tribine.
Poput svih glazbenih zvijezda koje su ove godine boravile u Hercegovini i Željko Joksimović je za svoj boravak odabrao hotel Mepas u Mostaru, u kojem će biti smještena ova regionalna zvijezda i njegov brojni team.
Koncert se održava pod generalnim sponzorstvom HT Eroneta.
Sve novosti vezane za ovaj koncert možete pratiti na facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar