Ulaznice za Massimov koncert po povoljnijoj cijeni do srijede

Ulaznice za Massimov koncert po povoljnijoj cijeni do srijede
Do srijede se mogu kupiti ulaznice po povoljnijoj cijeni za Massimov koncert koji će se održati u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju 14. kolovoza s početkom u 21 sat " VIP ulaznice po povoljnijoj cijeni su odmah rasprodane, dok se za tribine još mogu kupiti na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru I blagajni Herceg etno sela u Međugorju.Za one koji ne mogu stići do ovih prodajnih mjesta, omogućena je I online prodaja preko kupikartu.ba", kazala je Mirela Bunoza Šarac iz agencije PRimera.
Organizatori su istaknuli kako je u prodaji još vrlo mali broj ulaznica po nižim cijenama I za tribine, a od četvrtka stižu nove, po većim cijenama.
" Preporuka svima, kao I za ranije koncerte u ovom amfiteatarskom prostoru, koji je ograničenog kapaciteta, da ulaznice kupuju odmah, jer brzo nestaju s obzirom na atraktivnog izvođača. Osobito je ograničen broj VIP ulaznica, čiji će vlasnici dobiti I prigodan poklon od Prirodne kozmetike Gloria, koji su se uključili i sponzorski podržali ovaj koncert", kazali su organizatori.
Sve novosti vezane za koncert pratite na facebook stranici @PRimera.Mostar