Ulaznice za Massimov koncert po povoljnijoj cijeni do srijede

Do srijede se mogu kupiti ulaznice po povoljnijoj cijeni za Massimov koncert koji će se održati u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju 14. kolovoza s početkom u 21 sat

" VIP ulaznice po povoljnijoj cijeni su odmah rasprodane, dok se za tribine još mogu kupiti na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru I blagajni Herceg etno sela u Međugorju.Za one koji ne mogu stići do ovih prodajnih mjesta, omogućena je I online prodaja preko kupikartu.ba", kazala je Mirela Bunoza Šarac iz agencije PRimera.
Organizatori su istaknuli kako je u prodaji još vrlo mali broj ulaznica po nižim cijenama I za tribine, a od četvrtka stižu nove, po većim cijenama.
" Preporuka svima, kao I za ranije koncerte u ovom amfiteatarskom prostoru, koji je ograničenog kapaciteta, da ulaznice kupuju odmah, jer brzo nestaju s obzirom na atraktivnog izvođača. Osobito je ograničen broj VIP ulaznica, čiji će vlasnici dobiti I prigodan poklon od Prirodne kozmetike Gloria, koji su se uključili i sponzorski podržali ovaj koncert", kazali su organizatori.
Sve novosti vezane za koncert pratite na facebook stranici @PRimera.Mostar
18.07.2016 u 11:15