FOTO/VIDEO  Thompsonov novi spot: Nema predaje

Nakon fantastičnog koncerta na Poljudu pred 50.000 ljudi, kojim je najavio veliku koncertnu turneju "Ora et labora", Thompson je odlučio objaviti novi singl i spot. Riječ je o pjesmi "Nema predaje", trećem singlu s albuma "Ora et labora", za koju tekst i glazbu potpisuje sam Thompson, a aranžman Tiho Orlić, prenosi večernji list.

Spot za pjesmu "Nema predaje" potpisuje mladi kreativni tim Skalpel Kolektiv, zaslužan i za spot "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova" koji je u dva mjeseca pogledan 630.000 puta, što zbrojeno sa singlom čini 2 milijuna pregleda na YouTubeu. Spot je premijerno pušten večeras u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju te se može večeras pogledati i na na CMC televiziji.

Album "Ora et labora" već je 15 tjedana zaredom na prvom mjestu prodaje u Hrvatskoj te je dosegao platinastu nakladu u samo tri mjeseca od izlaska. Također, to je jedini album hrvatskog izvođača koji se našao u samom vrhu prodaje albuma na službenoj iTunes top listi.

Thompson će s bendom i ove godine, u ponedjeljak (5.8.), obilježiti Dan pobjede i domovinske zahvalnosti velikim koncertom s prijateljima Miroslavom Škorom, Matom Bulićem i Slavonia Bandom u rodnim mu Čavoglavama, gdje se kao i svake godine očekuje na desetke tisuća ljudi iz čitave Hrvatske i susjednih zemalja.

Turneju "Ora et labora" Thompson i bend nastavit će u Biogradu na Moru (10.8.), Orašju (16.8.), Poreču (31.8.) i Mostaru (12.9.).