THE FRAJLE: Koncert u Mostaru čekamo s velikim uzbuđenjem

the frajle, Mostar

Sve je na našoj strani da bude jedna nezaboravna večer", kazale su The Frajle u velikom intervju za Dnevni list uoči mostarskog koncerta koji će se održati u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače 8. ožujka s početkom u 20 sati.
The Frajle su na sceni zajedno devet godina, a za uspjeh samatraju zaslužnim red, rad I disiplinu.

"Imamo raspored nastupa i dane odmora. Dobra organizacija je uvijek put do uspjeha.

Bile smo odlične učenice, te kod nas vlada red, rad i disciplina, ali uvijek u šaljivoj i vedroj atmosferi. Upravo nam se završava "raspust" i krećemo u nove radne pobjede", najavile su koncertnu turneju.

Svoju glazbu, kojom osvajaju publiku gdje god se pojave, opisuju kao spoj Vojvodine, pomješane sa Mediteranom, te malo istoka i zapada.
"Čuje se podneblje odakle dolazimo, ali isto tako i sva mjesta u koja putujemo. Pjesme su ljubavne, jer- ljubav je uvijek velika inspiracija", otkrile su.
Više od pola dvorane je rasprodano, stoga na vrijeme osigurajte ulaznice za najveseliju proslavu Dana žena u Mostaru.
Ulaznice su u pretprodaji na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru I preko sustava kupikartu.ba

Generalni pokrovitelj koncerta su Korlat vina, a srebrni sponzor Croatia osiguranje.
Koncert su podržali I Lutrija BIH, hotel Bristol, te Pablo's club&restaurant u kojemu će se održati after party koncerta uz slobodan ulaz za sve posjetitelje.
Sve novosti vezane za koncert možete pratiti na stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/?ref=bookmarks