Svjedok snimanja "Nečiste krvi": Glumci su se napijali i seksali u pauzama

snimanje, nečista krv, seks
Serija "Nečista krv", koja će se od siječnja emitirati na TV Hepi, snimana je prije 20 godina. Veći dio ekraniziran je u dvorištu i staroj obiteljskoj kući Stojana Stamenkovića Saglama, u selu Stropsko kraj Vranja.

Upravo je vlasnik kuće otkrio detalje sa snimanja serije, koja je uzburkala javnost zbog strastvenih scena između folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i poznatog glumca Rade Šerbedžije, a koje je Cecin muž Arkan cenzurirao zbog ljubomore.

- Filmska gungula je trajala više od mjesec dana. Nagledao sam se svega i svačega. Koliko puta sam poželio da sam glumac! Redatelj Stojan Stojčić tjerao ih je da rade, a kad bi završili sa snimanjem, pili bi, veselili se i vodili ljubav do zore. Bože, što se popilo?! I mi seljaci pijemo, polovicu rakije popijemo još dok je ispečemo, ali glumcima kapu skidamo. Rade Šerbedžija, šutljiv neki čovjek, pričali smo samo kad je pijan, a nikad nije bio trijezan. Kaže pola rečenice, pa šuti, nasmije se pa nastavi. Gledaš ga u usta i kao gluhonijemog razumiješ. Pametan čovjek, učen, ali bijaše pijanica prvoklasna - ispričao je Stojan za srpski Press.