Što se dogodilo s licem poznate hrvatske manekenke

Nina Morić

Bivša manekenka Nina Morić šokirala je publiku svojim izgledom kada se pojavila kao gošća u talijanskoj verziji Big Brothera.

Nina koja već godinama živi u Italiji u show je ušla kako bi se suočila s dečkom Luigijem Mariom Favolosom jer je u showu iznio mnogo detalja iz njezina privatnog života. Verbalni okršaj bio je poprilično žestok. Nina mu je zamjerila što ju je ogovarao u showu, a u njihovu raspravu, u nadi da će je primiriti, uplela se i voditeljica Big Brothera.

Ipak, gledatelje nije toliko začudila prepirka ovog para, koliko neprepoznatljiv izgled Nine Morić. Kada je video osvanuo na društvenim mrežama, gledatelji su zabrinuto pitali: Što ti se dogodilo s licem? Nekada si bila tako lijepa! Ubrzo su je na društvenim mrežama počeli uspoređivati s likovima iz crtića i Michaelom Jacksonom.

Gledatelji su zaključili kako je Nina sigurno bila na estetskoj operaciji jer teško da bi samo šminka i promjena frizure mogle toliko utjecati na promjenu njezina izgleda. Nina je trenutačno u velikoj sudskoj borbi za skrbništvo nad sinom kojeg ima s bivšim partnerom Fabrizijem Coronom.