Starta nova sezona "Farme"

farma
...dok su se domaći gledatelji zadovoljavali tek pokojom bradavicom ili tučnjavom alfa pijetlova. Međutim, s Nove TV najavljuju najprašnjaviju “Farmu“ do sada, treće izdanje divlje avanture više-manje poznatih selebritija, koji će se televizijski prostituirati za pola milijuna kuna i slavu.

Lidija Bukovac, PR executive, posebnu pažnju poklanjajući edukacijskom karakteru “Farme“. - Zahvaljujući “Farmi“, gledatelji su putovali hrvatskim regijama upoznavajući istarske, podravske, slavonske, ličke, moslavačke, turopoljske, dalmatinske, međimurske i zagorske običaje te brojne obrte i životinje. Osim dukata, obrtnika, bića iz hrvatske mitologije, jedna od novosti koje je donijela druga sezona jesu i Izazivači koji na farmu donose novu dozu atraktivnosti.

U tri mjeseca mnogo se nauči o raznolikim dijelovima Lijepe naše, običajima i tradiciji hrvatskog sela - optimistični su na Novoj TV, ali gledateljima farmeri zasigurno najviše zahvaljuju na voajerskim materijalima i crnom humoru. Mladen Burnać već dvaput uvalio košaricu jer jednostavno ne želi sudjelovati u showu. Odbio ih je i Duško Lokin.

Goge Buzov hoće-neće

 

 Sabina Čedić
S druge strane, čitava plejada raznih osoba jedva čeka poziv. Medijska slava je, naravno, prvi kriterij, tako da se spominje i ime Goge Buzov, prve sise Dalmacije, koja bi nedvojbeno unijela dašak mediteranske atmosfere. Još kad bi se pretvorila u morsku sirenu, tko bi ju obuzdao.

Možda njezin mladić pa bismo imali tandem sličan prošlogodišnjem - obitelj Gotovac. Nema sumnje da će barem jedan predstavnik (Ante) te uvažene obitelji uveseljavati publiku i ove godine.

A Ava Karabatić o svome nam je ulasku u “Farmu” izjavila: - Da uđem u “Farmu”, bila bih, naravno, vesela i druželjubiva, ali ne bojim se konkurencije. Bojim se samo Boga, a On će sigurno nagraditi moj trud - povjerila nam se perspektivna studentica Karabatić.

Jednako oštra konkurencija mogle bi joj biti Maja Morales i i Sabina Čedić koja bi, kako je počela, mogla biti seks instruktorica svim Hrvatima. Ipak je ona “probala sve poze iz Kama sutre”.

Inače, u prvoj sezoni kao najbolji farmer istaknuo se Rafael Dropulić Rafo, a iduće godine pridružio mu se i Mario Mlinarić. Tko će biti treći srećković ili možda sretnica, ostaje nam tek vidjeti...

slobodna dalmacija