VIDEO  Stanari ogovaraju Marijanu ali njoj ne smeta - seksala se Nemešom u autobusu

marijana, nemeš, Big Brother, nemeš, marijana, seks, tablete, Big Brother, seks, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, seks, Big Brother, Marijana Čvrljak, seks, Big Brother, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, seks, skandal, seks skandal
Diktatori Nirmal, Horvat i Nikola probudili su u stanarima gnjevne osjećaje pa se ili svađaju ili ogovaraju. Srećom, u ogovaranju su složni pa je Marijana konstantno na tapeti, a sve predvodi Bojana.
- Mislila sam da će izdržati dva tjedna u kući i onda otići kada shvati što je učinila. Nije mi jasno kako će se vratiti mužu i djetetu - govorila je njena prijateljica i potpora u prvih mjesec i pol dana boravka u kući Velikog Brata, koja polako djeluje kao da je ljubomorna na Marijanin odnos s Nemešom .

A s Bojanom su se složili Soraja, Horvat i Duško, koji su iznosili svoje teorije o Marijani. Duško smatra kako je prestara za Nemeša i kako zapravo niti nema supruga i dijete. Horvat pak smatra kako ljudi glasuju za nju jer im je zanimljivo promatrati nju i Nemeša. I tako u krug prepričavaju svoja saznanja i teorije o Šibenčanki.

- Ona je manipulatorica. Čim je sve u redu između Nemeša i nje ona to namjerno poljulja, sigurna sam da joj uopće nije stalo do njega - rekla je Bojana i ponovno naišla na odobravanje ostalih tračera.

Ali oni o kojima se pričalo nisu štucali već su se seksali, i to u autobusu gdje su stisnuti poput sardina. Time su samo još jednom pokazali da ni najmanje ne brinu za druge , kako u kući, tako i izvan nje.

A za sve manje njih brine i Brandon, kojem je jako smetalo služiti diktatorima u kući.

- Umjetnik sam, fizički posao me iscrpljuje. Dok sam spajao šarafe i matrice procurila mi je mast u rukav, sigurno ću dobiti alergiju - jadao se, a potom i okomio na trojac u kući jer su ga pustili da gladuje. Više ih ne smatra prijateljima.

izvor: jutarnji list