Srušila Instagram: Jennifer Aniston dobila vojsku od 6,7 milijuna pratitelja na Instagramu, a ovo su i prve reakcije

Jennifer Aniston

Jednoj od najpopularnijih društvenih mreža današnjice slavna se holivudska glumica pridružila tek jučer, a njezin je dolazak napravio toliku pomutnju da je Instagram u jednom trenutku 'pao'. Dobrodošlicu su joj poželjele i brojne slavne osobe, a ona je sama u prvom danu odlučila pratiti njih 110, među kojima joj je i bivši suprug Justin Theroux.

Objavivši prvu fotografiju - selfie najomiljenije šestorke svih vremena, glumačke postave serije 'Prijatelji' - Jennifer Aniston napravila je toliku pomutnju, kojoj se nisu vjerojatno nadali ni djelatnici Instagrama zaduženi za održavanje ove društvene mreže jer se ona zbog velike navale jednostavno srušila.

Nitko nije očekivao, pa ni ona sama, da će u manje od 24 sata fotografiju lajkati gotovo 8,5 milijuna ljudi diljem svijeta te da će dobiti čak 6,7 milijuna pratitelja, a ta brojka iz minute u minutu i dalje nezaustavljivo raste.

Da je brzo pohvatala kako Instagram funkcionira, Jennifer Aniston pokazala je nakon što je podijelila sa svijetom fotografiju s omiljenom ekipom. Tada se dohvatila i Instagram Storyja, na kojem je pokazala tko joj je sve i na koji način poželio dobrodošlicu u virtualnom svijetu.

S druge strane, za prvi dan boravka na Instagramu ona je sama odabrala 110 osoba koje je zapratila, a među kojima su se, osim omiljenih glumaca iz 'Prijatelja', našle mnoge poznate face, ali i njezin bivši suprug Justin Theroux.