Srpski tabloidi izmislili izjave: BB Marijani ipak nisu vikali "Kurvo, bježi kod Nemeša!"

marijana, nemeš, Big Brother, Big Brother, marijana, Marijana Čvrljak, nemeš, marijana, Big Brother, Big Brother, Marijana Čvrljak, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, Big Brother, Šibenik, Iva Međugorac, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš
Lažne informacije je srpski tabloid Skandal popratio i izmišljenim izjavama Marijaninog oca. Napisali su kako im je upravo on potvrdio da su njegovoj kćeri u jednom kninskom kafiću dobacivali "Kurvo, bježi kod Nemeša!" te da su je na tržnici gađali rajčicama i breskvama.

Kovačević poriče da je Skandalu dao sljedeće izjave: "Uvijek postoje ljudi koji svoj bijes izlijevaju na druge. Moja kćer je žrtva malograđana. Ona je punoljetna i odgovara za svoje postupke. Ni jednog trenutka se nije pokajala zbog svega što je napravila pred kamerama, jer je sve to bilo iskreno. Ja je u svemu podržavam, ali bole me neistine koje se sad pišu o njoj i samo podgrijavaju bijes lažnih moralista koji joj rade ovakve scene".

Tabloid je objavio i kako je Marijanin otac dodao kako "postupci pojedinih Kninjana više govore o njima samima negoli o njegovoj kćeri" te potvrdio i da među brojnim pozivima podrške Marijani ima i onih koji joj moraliziraju: "Zovu je razne neobrazovane budale, koje nemaju kulture čim izgovaraju takve riječi, a pričaju mojoj kćeri o moralu. Rekao sam joj da ne obraća pažnju na budale i da se ne javlja na telefon ako joj broj nije poznat".

Ovo nije prvi put da su srpski tabloidi uz izmišljene izjave objavili lažne vijesti o maltretiranju Marijane - tek što je napustila BB kuću izmislili su kako je Knin prepun uvredljivih grafita na Marijanin račun.

index.hr