Spremni za nastup T.B.F.-a u petak u Mostaru?

Mostar Summer Fest, tbf, tbf, Mostar Summer Fest

Osjeti se ta povezanost sa 'splitskim stanjem uma', kao i pozitivna energija koja se u valovima pretoči s bine u publiku.
Ovog puta T.B.F. dolazi u Mostar u sklopu promo nastupa Mostar Summer Festa, a nastupit će ovog petka (5.12.) u Golden Clubu. Da bi već zagrijani dočekali Mladena i ekipu, pobrinuti će se Anarhiv bend koji je ove godine nastupio na Mostar Summer Festu kao jedan od vodećih mladih bendova na našem području, tako da će u petak u Golden Clubu dobra atmosfera vladati već od 22:00h.
Podsjećamo, ulaznice možete još danas i sutra kupiti u Gradskoj kavani Rondo po cijeni od 10 KM, na dan koncerta će biti dostupne po cijeni od 15KM, a moći ćete ih kupiti na ulazu u Golden Club.

„Drago nam je da u sklopu naših promo nastupa dolazi i T.B.F. te da će posjetitelji u petak moći vidjeti naš službeni aftermovie koji u 8 minuta prikazuje zašto je Mostar Summer Fest uistinu festival kojeg želimo pozicionirati visoko na festivalskoj ljestvici regije. Naravno, aftermovie će biti uskoro dostupan svim našim fanovima na službenom Mostar Summer Fest Youtube kanalu.", izjavili su organizatori.

FEEL YR V:BE!