Šokirana pobjednica Eurosonga: Srbi i Albanci prijete mi smrću

Nisam političar i politika me ne zanima, ali predstavljam svoju zemlju i zbog toga sam na meti raznih poremećenih umova. Iz Bosne, Albanije pa i iz Srbije dobila sam mnogo prijetećih poruka zbog događanja u Izraelu, rekla je Netta

Eurovizijska pobjednica Netta Barzilai kazala je medijima kako je presretna nakon pobjede jer će biti glazbeni ambasador svoje zemlje. No rekla je kako, osim čestitki, posljednjih dana prima i mnogo prijetećih poruka i to najviše od ljudi iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Albanije, piše Espreso.rs.

- Čula sam dosta lijepih stvari o Balkanu, zemljama i ljudima, ali ja nemam lijepa iskustva. Nisam političar i politika me ne zanima, ali predstavljam svoju zemlju i zbog toga sam na meti raznih poremećenih umova. Iz Bosne, Albanije pa i iz Srbije dobila sam mnogo prijetećih poruka zbog događanja u Izraelu. Pokušavam ignorirati sve te poruke, ali je grozno je kad ti se netko tako obraća i prijeti ti smrću samo zbog toga što predstavljaš svoju zemlju na glazbenom festivalu - rekla je Netta.

 

 

16.05.2018 u 12:31