Šokantna predviđanja astrologa: Severina Kojić se razvodi do kraja godine

Po astrološkim analizama, Severinu Kojić ne čeka svijetla budućnost, tvrdi astrolog Ivica Marinović, i upozorava da će njen pad krenuti od ...

... ljubavnih problema i da idila sa Igorom Kojićem neće potrajati.

"Severina Vučković zbog ljubavi se podizala iz pepela kao nova i preporođena žena već nekoliko puta, ali krajem godine očekuje je ljubavni pad i počinju problemi i psihička maltretiranja. Ona se drži dalje od problematičnih tema i situacija radi duševnog mira, ali krajem studenog svladat će je strahovi od emocionalnog odbacivanja. Psihički će mnogo patiti, što će znati njeni najbliži, ali neće joj pomoći jer je neće shvatati previše ozbiljno. Neće ona to dugo trpjeti i, po položaju zvijezda, njen brak će biti veoma ugrožen polovinom slijedeće godine pa nadalje.

Kupit će novi dom i početkom godine završiti sudski proces koji vuče već duži period, ali ne u svoju korist. Ona sebi nameće pritisak da ostane na vrhu, ali isto tako izbjegava lekcije života, zbog čega mora da ponavlja iste situacije svakih nekoliko godina.

Ona mora da pazi da ne padne u tuđe ruke jer će je to dovesti do gubitka moći, gubitka snage, a potom i samouništenja.

Postoji mogućnost da zbog te osobe skroz napusti estradu i da joj najveća ambicija ostane neostvarena, a 2019. godina bit će najteža po pitanju fizičkog zdravlja. Tada joj prijete najveće opasnosti, od preloma kostiju, problema sa glavom i vilicom do prometnih nesreća."

01.11.2017 u 08:07
loading...