Slavna pjevačica želi nastaviti obiteljsku tradiciju i roditi u Splitu?

severina i igor

Severina i Igor Kojić navodno čekaju svoje prvo zajedničko dijete, pišu srpski mediji, a kako doznaje Alo, splitska je pjevačica već odlučila gdje će roditi.

Seve, koja je po pisanju srpskog časopisa Hello trudna tri mjeseca, svoje će drugo dijete roditi u splitskoj bolnici, piše Alo.

"U pitanju je državna bolnica u kojoj je i Seve došla na svijet. Tamo radi i ginekolog koji se o njoj brinuo dok je prvi put bila trudna, a i kasnije je kod njega odlazila na preglede. Čim je saznala da je u drugom stanju, ona je otišla na pregled upravo u Split i odmah rekla Igoru da tamo želi roditi", rekao je izvor za Alo.

"Kojić se složio jer mu je najvažnije da sve bude kako treba, tako da će posljednje mjesece Severinine trudnoće provesti upravo u njezinu rodnom gradu. Sretne vijesti Seve i Igor su malom Aleksandru rekli tek nedavno. Ona je sada u trećem mjesecu trudnoće i svi su jako sretni. Severina je inzistirala da prođe malo vremena i da za prinovu kažu Kebi, Olji, ali i njezinoj mami", dodao je obaviješteni izvor.

Pjevačica i njezin suprug su nakon odmora u Veneciji navodno otišli u Split, gdje je pjevačica obavila ultrazvuk. Grad pod Marjanom tako će postati njihov dom tijekom ljeta.